To je to što me zanima!

Mourinho se odbio rukovati s Hughesom: Radije ne bih o tom

isam siguran zbog čega se nije želio rukovati sa mnom, ne bih rekao da je bilo ikakvih problema. Jedino što je u jednom trenutku ušao u moj dio prostora i ja sam mu rekao da se makne, rekao je Mark Hughes
Vidi originalni članak

Manchester United s gostovanja kod Stoke Cityja nosi samo bod, golovi Rashforda i Lukakua su im bili dovoljni tek za 2:2.

- Nisam zadovoljan bodom jer smo bili bolji i bili smo bliže pobjedi. Ali to je rezultat kojeg moram prihvatiti. Jedna se momčad trudila pobijediti, druga se momčad trudila osvojiti bod i borili su se za to - dobro su se branili, išli su u kontre i u prekidima su bili jaki - rekao je Jose Mourinho.

- Utakmica je bila teška iz nekoliko razloga. Moji se igrači nisu vratili isti nakon reprezentativne pauze. Nisu nastupili na svojoj normalnoj razini - dodao je Portugalac.

Niti jedan igrač nije postigao više golova od Romelua Lukakua u svoje prve četiri utakmice za United (po četiri su dali i Saha, Van Persie i Ibrahimović), ali mogao je belgijski napadač i do petog, ali je u završnici promašio zicer.

- Zadovoljan sam s Lukakuom i s golovima i bez njih. S još jednim golom bismo pobijedili, ali bez pogreške kod kornera bi također slavili s 2:1 i njegov promašaj onda ne bi bio važan.

Mourinho se nakon utakmice odbio rukovati s protivničkim trenerom Markom Hughesom.

- Nisam siguran zbog čega se nije želio rukovati sa mnom, ne bih rekao da je bilo ikakvih problema. Jedino što je u jednom trenutku ušao u moj dio prostora i ja sam mu rekao da se makne, ali to je to. Možda ga je to uznemirilo - rekao je Mark Hughes nakon utakmice BBC-u.

- Radije ne bih odgovorio na pitanje o rukovanju - to je loše pitanje. Ispada da sam ja kriv, a to nije istina - rekao je Mourinho i odmah prekinuo intervju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • čoviksjuga 11.09.2017.

    Mourinho je nesumnjivo posložio Manu. Kretanje igrača tijekom cijele utakmice je dovedeno skoro do savršenstva. Kupovao je upravo ono što mu treba ( Lukaku i Matić ) i svakako su najveći favorit za naslov. Još da je dobio Perišića na desnoj strani imao bi sve kompletirano. Premier lige se dobivaju u igri nazad ( Lester, Chelsea ), a ne gledajući samo prema naprijed ( Liverpool, Arsenal ). Jer jean gol ćeš uvijek zabit, ali što to vrijedi kad ih puno primaš.

  • paminjo 11.09.2017.

    "Jedna se momčad trudila pobijediti, druga se momčad trudila osvojiti bod" - kaže gospodin "autobus taktika"..

  • 10.09.2017.

    Jedan od najvecih trenera ikad!! Kada je on na terenu ta utakmica ima vecu draz....svatko zna da je mou opasan nije kanta kao npr wenger,manu pod njim je sve vise lici na dobru momcad a ne sumnjam da ce je Jose jos vise ojacat,jer manu fali LP!!vamoos Jose!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare