To je to što me zanima!

Mourinho slomio Contea: Derbi na Old Traffordu riješio Lingard

U 75. minuti Manchester United je došao do potpunog preokreta. Lukaku je prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu, a Lingard je glavom pogodio pored nemoćnog Courtoisa
Vidi originalni članak

U derbiju 28. kola Premier lige Manchester United je nakon preokreta na Old Traffordu pobijedio Chelsea s 2:1.

Trener crvenih vragova Jose Mourinho je u početni sastav vratio Paula Pogbu , dok je Antonio Conte u odnosu na utakmicu s Barcelonom napravio dvije izmjene, umjesto Fabregasa Pedra , u prvih 11 su  Morata Drinkwater .

U 4. Minuti Chelsea je nekoliko centimetara dijelilo od gola. Alonso je ubacio s lijeve strane, na pravom je mjestu bio Morata na njegov je udarac zaustavila greda. Nakon 20 relativno mirnijih minuta, United je mogao iskoristi Willianovu pogrešku, no Lukaku nije odigrao točno dodavanje prema Sanchezu.

U 27. minuti ponovno je zaprijetio Lukaku, no njegov udarac blokirala je obrana Uniteda. Već u sljedećem napadu, najbolju priliku za crvene vragove imao je Sanchez, ali je slabo pucao sa šest metara te je Courtois s lakoćom zaustavio njegov udarac.

Chelsea je u 31. minuti došao do vodstva kada su fantastičnu kontru odigrali Hazard Willian , koji je izvrsnim udarcem matirao De Geu. Plavci su slavili u svakoj utakmici (njih 15) ove sezone u kojoj su prvi zabili gol.

No, u 39. minuti , crveni vragovi su izjednačili nakon što su Sanchez i Martial odlično pripremili loptu za strijelca Lukakua . Belgijac je nakon 939 minuta i 21 udarca napokon zabio protiv jedne od osam momčadi iz vrha Premier lige.

Prvu pravu priliku u drugom poluvremenu imali su gosti u 57. minuti kada je Drinkwater pucao s dvadesetak metara, a odbijenu loptu ispred Alonsa izbio je Valencia . U 67. minuti atraktivno je pucao Lukaku , ali njegov udarac Courtois je odbio u korner.

U 75. minuti Manchester United je došao do potpunog preokreta. Lukaku je prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu, a Lingard je glavom pogodio pored nemoćnog Courtoisa. Bio je to Lingardov 13 gol ove sezone, a samo je Lukaku zabio više od njega (21).

Morata je u 85. minuti postigao gol koji je poništen zbog dvojbenog zaleđa.

Igrači Josea Mourinha ovom su se pobjedom vratili na drugo mjesto, koje je jučer privremeno preuzeo Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 25.02.2018.

    nemanja matić i lukaku igrači utakmice...žao mi je što glupi mou troši younga na lijevom beku

  • 25.02.2018.

    Mou je neznalica zbog njega manu nikoga ne moze da pobjedi..zbog njega manu nije 5god igrao 8fin LP ,zbog njega se nece niti dogodine kvalificirat u LP....to kazu znalci koji su sada u MISIJOJ rupi ali kad otopli izaci ce oni😂😂😂😂😂

  • IvanŽutelija 25.02.2018.

    Zasto je ovo ŠOK U PREMIERSHIPU?? koliko ja znan oba kluba se bore za 2. Misto u ligi, novinari intelektualno na razini prvasica..u osnovnoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare