To je to što me zanima!

Mourinho: Šutjet ću o onome što se dogodilo u prvih 7 kola

'Zašto zaostajemo 15 bodova? Hm, to je duga priča, ali neke stvari sigurno neću govoriti. Ono što se dogodilo u prvih šest-sedam kola ove sezone je posebna priča'
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Reala i dalje igraju ispod vlastite razine u Primeri, pa je tako momčad Josea Mourinha u subotu odigrala samo 0-0 kod Osasune...

Bio je to dvoboj 19. kola Primere, odnosno, utakmica protiv posljednjeplasirane momčadi na ljestvici. Niti takvo što Real nije znao iskoristiti, a svi španjolski mediji pišu kako je glavni Realov problem bio taj što je igrao bez suspendiranog Cristiana Ronalda, svog uvjerljivo najboljeg igrača i strijelca.

- Znate i sami da se nikada u svojoj karijeri nisam pozivao na ozlijeđene igrače ili one koji su suspendirani. Neću niti sada, nismo zato odigrali 0-0 - rekao je nakon utakmice Jose Mourinho i nastavio:

- Zašto zaostajemo 15 bodova, vjerojatno i 18 nakon nedjelje za Barcelonom? Hm, to je duga priča, ali neke stvari sigurno neću govoriti. Ono što se dogodilo u prvih šest-sedam kola ove sezone je posebna priča i o tome ću šutjeti. Nakon toga? Imali smo slabi niz, pa su svi suparnici protiv nas nakon toga igrali opušteno. To im je mnogo pomoglo, a nama otežalo situaciju. Dogodi se, dođe do blokade, kriza te uhvati i teško se iskoprcati van.

Pitali su novinari Mourinha i o aktualnoj temi u posljednje vrijeme - Iker Casillas.

- Odlično je odradio onu Kup utakmicu protiv Celte. Bio je pravi kapetan, ponio se profesionalno, odradio je sve sjajno. Protiv Osasune ne znam je li uopće morao uhvatiti koju loptu. S njim je sve ok - završio je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • tomyxx 14.01.2013.

    Jadan Jose , to su se njegove riječi izgubile u prijevodu . Nije on to tako rekao , to su zločesti UefaBarcelonski novinari tendenciozno izmislili . Grozna je ta fifa, uefa , caritas , vojska spasa , 1 HNL , baš svi protiv Reala .

  • ZOKIS 14.01.2013.

    Čovjek želi dobiti otkaz u Realu i dignuti dobar novac koji bi mu tada po ugovoru pripadao i čini sve da to ostvari, Naravno da bi ispao koliko toliko čist mora naći krivce u sucima, u svim momčadima koje su odigrale dobre utakmice protiv Reala itd.

  • mestar 14.01.2013.

    Ovakav blefer se odavno nije pojavio u nogometu! -18.

Komentiraj...
Vidi sve komentare