To je to što me zanima!

Mourinho tjera Alexisa, dovodi svog miljenika Victora Mosesa?

Portugalski trener Jose Mourinho u svlačionici više ne želi gledati Alexisa Sancheza. Čileanac je nezadovoljan i pruža slabe partije, a to u kombinaciji s njegovom plaćom znači samo jedno - odlazak
Vidi originalni članak

Ne treba ni naglašavati koliko je karizmatični Jose Mourinho bio razočaran kad mu uprava Manchester Uniteda nije osigurala niti jedno željeno pojačanje na ljeto. Najavljeno je i kresanje budžeta, a prva žrtva trebao bi biti Alexis Sanchez.

Čileanac je u United stigao prošle zime uz puno pompe, ali njegov je učinak iz utakmice u utakmicu bio sve lošiji. S primanjima od 500 000 funti tjedno može se samo zaključiti da je Unitedu ogroman teret koji puno zuji, a malo meda daje.

Engleski mediji pišu o Alexisovom nezadovoljstvu životom u Manchesteru, ali i odnosu Josea Mourinha prema njemu. Shvatio je da je pogriješio prošle zime pa sada želi u PSG koji je zainteresiran za njegove usluge.

Mourinho ne želi sjediti prekriženih ruku i navodno je već poslao ponudu za Victora Mosesa čije kvalitete dobro poznaje, budući da je godinama obnašao dužnost prvog trenera Chelseaja. Moses je u Londonu uživao sjajan status, obožavao ga je Antonio Conte koji ga je vidio na poziciji desnog bočnog igrača u formaciji s trojicom u obrani. 

Dolaskom drugog Talijana na klupu Chelseaja, Maurizija Sarrija, Moses je pao u drugi, čak i treći plan. Ove sezone je skupio tek 26 minuta igre, a čak pet puta se našao na tribini. Nigerijac već na zimu želi otići iz Chelseaja, a Mourinho ga čeka raširenih ruku.

Trebao bi se Moses idealno uklopiti u defenzivno orijentirani Mourinhov sustav, dok će Čileanac Alexis svoju sreću i novac morati tražiti na drugom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Antisha 26.10.2018.

    Potjeraj sam sebe kepec

  • DR.WHOO 26.10.2018.

    Ovaj united je docekao sudbinu milana jedino sto je razlika u tome da imaju love, a dovode anonimuse za ogromnu lovu. Protjerati trenera i jedno barem 10 igraca ukljucujuci glavne aktere sancheza i pogbu, dovesti zrele, borbene igrace kojima nije glavni cilj izaci na teren s novom frizurom i vrsiti sto vise objava po instagramu!

  • Space Burek 26.10.2018.

    Prodat ce igraca koji je u top 10 krila i dovest drlog kao Moises :) Valjda Mourinhu ne odgovara igrac koji voli napadat pa ce dovest Moisesa kojeg ce moci koristiti kao beka... Valjda zeli napraviti jos vise stete Unitedu prije nego ga otjeraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare