Obavijesti

Sport

Komentari 18

Mourinho tjera Alexisa, dovodi svog miljenika Victora Mosesa?

Mourinho tjera Alexisa, dovodi svog miljenika Victora Mosesa?
1

Portugalski trener Jose Mourinho u svlačionici više ne želi gledati Alexisa Sancheza. Čileanac je nezadovoljan i pruža slabe partije, a to u kombinaciji s njegovom plaćom znači samo jedno - odlazak

VIDEO

Ne treba ni naglašavati koliko je karizmatični Jose Mourinho bio razočaran kad mu uprava Manchester Uniteda nije osigurala niti jedno željeno pojačanje na ljeto. Najavljeno je i kresanje budžeta, a prva žrtva trebao bi biti Alexis Sanchez.

Čileanac je u United stigao prošle zime uz puno pompe, ali njegov je učinak iz utakmice u utakmicu bio sve lošiji. S primanjima od 500 000 funti tjedno može se samo zaključiti da je Unitedu ogroman teret koji puno zuji, a malo meda daje.

Engleski mediji pišu o Alexisovom nezadovoljstvu životom u Manchesteru, ali i odnosu Josea Mourinha prema njemu. Shvatio je da je pogriješio prošle zime pa sada želi u PSG koji je zainteresiran za njegove usluge.

Mourinho ne želi sjediti prekriženih ruku i navodno je već poslao ponudu za Victora Mosesa čije kvalitete dobro poznaje, budući da je godinama obnašao dužnost prvog trenera Chelseaja. Moses je u Londonu uživao sjajan status, obožavao ga je Antonio Conte koji ga je vidio na poziciji desnog bočnog igrača u formaciji s trojicom u obrani. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dolaskom drugog Talijana na klupu Chelseaja, Maurizija Sarrija, Moses je pao u drugi, čak i treći plan. Ove sezone je skupio tek 26 minuta igre, a čak pet puta se našao na tribini. Nigerijac već na zimu želi otići iz Chelseaja, a Mourinho ga čeka raširenih ruku.

Trebao bi se Moses idealno uklopiti u defenzivno orijentirani Mourinhov sustav, dok će Čileanac Alexis svoju sreću i novac morati tražiti na drugom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića