To je to što me zanima!

Mourinho: Trebaju mi samo tri, možda četiri pojačanja

Prošle je godine Real na pojačanja 'utukao' 250 milijuna eura, no čini se kako ove neće biti tako, iako je poznato da Portugalac voli 'odriješiti kesu'
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam sa igračima koje imam. Trebaju nam tri ili četiri igrača da nam daju fleksibilnost u načinu igre - riječi su to Jose Mourinha, novog trenera Real Madrida na predstavljanju na novinarskoj konferenciji.
Prošle je godine Real na pojačanja 'utukao' 250 milijuna eura, no čini se kako ove neće biti tako, iako je poznato da Portugalac voli 'odriješiti kesu', a isto već godinama čini i klub.
- Povezuje me se sa Lampardom, Maiconom i Ashleyem Coleom što je normalno jer su to sve igrači koje sam trenirao. Znam točno profil igrača koji nam treba i to je važnije nego dovoditi velika imena. Ne želim pričati koji su mi igrači na pameti jer će im onda drastično skočiti cijena.
Mou želi dovesti Real na tron Lige prvaka i tako postati prvi trener u povijesti koji je sa tri različita kluba (Porto, Inter) postao prvak tog natjecanja.
- Real ima nevjerojatnu povijest, ali posljednjih godina nevjerojatno loše rezultate u Ligi prvaka i sada krećemo ispočetka. Volim izazove, a ovo je veliki izazov. Snaga mojih momčadi nisu individualne sposobnosti nogometaša. Ako svi to shvate neće biti teško ostvariti rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • srkinho 31.05.2010.

    hebo vas real madrid

  • vlaka 31.05.2010.

    Ma može Real kupit cili svit i nzn koga vec ali kad Barca je kompletna Real joj može zajedno sa Morinhom p... k... poglavito mislin da Camp Nou di su oni za sve Real i drugi svijet.

  • _lackovic_ 31.05.2010.

    prvi put u povijeti će real madrid igrati obrambeni nogomet. mada sumnjam da će se navijačima to svidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare