To je to što me zanima!

Mourinho u Londonu: Na Stamfordu sam nepobjediv

Prvi put nakon otkaza u Chelseaju, 2007. godine, Jose Mourinho vratit će se na svoj nekadašnji stadion kao trener talijanskog prvaka Intera
Vidi originalni članak

Inter je od posljednjih sedam utakmica dobio samo dvije, ali trener milanske momčadi Jose Mourinho nije zabrinut prije utakmice sezone protiv Chelseaja.
- Svi dobro znaju da ne gubim utakmice na Stamford Bridgeu - rekao je Mourinho aludijarući na razdoblje od 2004. do 2007. godine, dok je bio trener Chelseaja.
Londonci imaju velikih problema s ozljedama. Sigurno neće igrati Essien, Bosingwa i Ashley Cole, a branit će treći golman, 24-godišnji Ross Turnbull.
- Iako je treći golman, Ross Turnbull sigurno ima velike kvalitete. S njim na golu pobijedit ću Josea Mourinha, a nakon toga ću Portugalca pozvati na pivo - izjavio je u najavi utakmice trener Chelseaja Carlo Ancelotti.
Inter večeras na Stamford Bridgeu brani prednost od 2-1 iz milanske utakmice i tražit će prvi prolazak u četvrtfinale Lige prvaka nakon 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Siljota 16.03.2010.

    Inter prolazi 100%, Mourinho će spremit večeras ubojiti koktel

  • bosnia_80 16.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • ChromE_1 16.03.2010.

    samo vi pricajte decki... navijam za chelsea i siguran sam da ce proći... a turnbull je sasvim solidno branio... tj nije imao sto ni braniti... onaj gol ni cech ne bi obranio... zna ispucat loptu( za razliku od hilaria) i po tome je vec bolji od njega xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare