To je to što me zanima!

Mourinho uoči Milana: Na San Siru se osjećam kao kod kuće

Dok je trenirao Inter, Jose Mourinho nikad nije izgubio utakmicu u Milanu. Ako je suditi prema trenutačnoj formi Reala i 'rossonera', ne bi ni ovoga puta smio izgubiti
Vidi originalni članak

Žao mi je jedino što ne igramo protiv Intera, da zahvalim svim ljudima na prošlosezonskoj potpori. Inače, Milano je za mene domaći teren, rekao je Realov trener Jose Mourinho uoči dolaska na San Siro.

Real je u prošlom kolu pobijedio Milan 2-0, no da su Mourinhovi igrači bili samo malo prisebniji, Talijani bi puno lošije prošli. U dvije godine na Interovoj klupi legendarni Portugalac nije izgubio nijednu utakmicu na Giuseppeu Meazzi. Točnije, Moruinho nije izgubio 140 utakmica zaredom na domaćem terenu, no večeras je ipak u uloz i gosta u Milanu. Ako je suditi prema trenutačnoj formi Reala i 'rossonera', ne bi ni ovoga puta smio izgubiti. 

Madridski Real je primio samo pet golova ove sezone, a zabio je već 30.

- Strašno su jaki, ali mi sigurno nismo bez izgleda. Znamo koje smo pogreške napravili u Madridu i svjesni smo koliko smo loše izgledali. No, u ovoj utakmici žemo biti bolji - rekao je milanovac Ronaldinho.

MEXESA NAPALA ASTMA, UPITAN TOTTIJEV NASTUP

Nakon što je posljednjih nekoliko dana bio bolestan, Romin branič Philippe Mexes u ponedjeljak navečer imao je astmatični napadaj, pa nije otputovao s momčadi u Basel. U Rominu zrakoplovu nije bilo ni Mattea Brighija, a nastup Francesca Tottija vrlo je upitan. Kapetan je natukao rame, te će trener Claudio Ranieri o njegovu nastupu odlučiti nekoliko sati prije utakmice.

VAN GAALOVA SUPRUGA BIJESNA NA NAVIJAČE

I moj suprug želi da Bayern igra atraktivno, ali to jednostavno nije uvijek moguće. Bayernovi navijači bili su užasni protiv Freiburga i protiv Cluja na zadnjoj utakmici Lige prvaka. Momčad je čuvala dobar rezultat, a oni su im zviždali, rekala je Truus van Gaal, supruga Bayernova trenera, uoči utakmice u Cluju. Danijel Pranjić najavljen je u početnoj postavi Bavaraca, koji u skupini E imaju šest bodova više od Basela i Cluja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare