To je to što me zanima!

Mourinho već našao pojačanje: Raphaël Varane ide u United?

Portugalski stručnjak Jose Mourinho preuzet će United na ljeto. Već sad se spominju pojačanja, a prvi bi trebao biti stoper Reala Raphaël Varane. Mourinho jako cijeni mladog stopera
Vidi originalni članak

Nije tajna da Jose Mourinho cijeni kvalitete Raphaëla Varanea (22). Na kraju krajeva, on ga je i doveo u Madrid. Iako još službeno nije preuzeo United, već se govori o novim pojačanjima kada se to dogodi. A prvo bi trebao biti francuski stoper Real Madrida Raphaël Varane.

- Mourinho će pokušati dovesti Varanea iz Real Madrida - piše engleski The Sun, koji je prvi objavio transfer Schweinsteigera u United.

U Van Gaalovom Unitedu stopera vrlo često igra Daley Blind. Nogometaš koji igra u veznoj liniji ili kao lijevi bek. Stoga ne čudi da Mourinho želi rekonstrukciju zadnje linije.

- Mislim da je on najbolji mladi stoper na svijetu. Već sad mislim da je najbolji - rekao je 2014. godine Jose Mourinho.

Ne bi ovo bio prvi put u zadnjih godinu dana da United želi stopera Reala. Prošlo ljeto nudili su novac za Sergija Ramosa. Govorilo se da je Real čak i prihvatio ponudu no da Ramos nije htio među 'crvene vragove'.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • obama terorist 13.02.2016.

    ideeeeemo moouuu...poooo naslovv odavno ga veliki manu nije vidio,,malo mi zao navijaca chelsea sada znaju kad ce osvojit naslov!

  • obama terorist 13.02.2016.

    VAU VAU-dobro tvoja baba,ona je sposobna kao i vi!!zasto van gal nista nije osvojio a 300mill je potrosio na 3bocna igraca koja igrafu svugdje osim na boku,,kako onda gvardiola nije osvojio ligu a bajern je u vrijeme juppa heynckesa urinirao po svim ostalim klubovima na svijetu,,7-o protiv barce!!ali ti ocito imas 13god kad pises ovakne gluposti!!imati najskuplju momcad ne znaci sve osvojiti!!a i kakve veze ima to sto ce dovest varanea??PSG kada je dovodio silvu,luiza,inru,di mariju,lavezia,pastorea jesi li pisao o blanku ovako??pare ne nose trofeje zapamti!!

  • Luka_2 13.02.2016.

    e nejde

Komentiraj...
Vidi sve komentare