To je to što me zanima!

Mourinhova noćna mora: Protiv Leicestera otvara s rezervama

Igrači 'crvenih vragova' u ranim jutarnjim satima su se vratili u Manchester nakon vrlo loše odrađene predsezone, ali za Mourinha će pravi problemi tek uslijediti. Zbog ozljeda i nespremnosti sezonu će otvoriti s rezervama
Vidi originalni članak

Manchester United imao je vrlo lošu predsezonu. Najprije su protiv Club Americe odigrali 1-1, a onda su dva dana nakon toga u još lošijoj utakmici odigrali bez golova sa San Joseom

Nakon slabašnih američkih protivnika, za 'crvene vragove' su uslijedili malo ozbiljniji izazovi gdje se također nisu pokazali u dobrom svjetlu. 

Za početak su odigrali neriješeno s Milanom, a onda je uslijedio debakl protiv Liverpoola gdje su ih Kloppovi izabranici pregazili 4-1.

Ipak, United se oporavio nakon te katastrofe te slavio protiv Reala 2-1, ali onda je uslijedio novi, minimalni poraz od Bayerna (1-0) za kraj predsezone. 

Mourinho je nakon te utakmice s Bayernom bio vrlo razočaran, a to se moglo vidjeti i u njegovoj izjavi. 

- Napokon je gotovo. Napokon je ova teška predsezona završila - rekao je Portugalac, ali za njega će prava glavobolja tek uslijediti. 

U petak će United i Leicester otvoriti novu sezonu Premier lige, a pred Mourinhom su veliki problemi jer mu neki od najvažnijih igrača neće biti spremni za tu utakmicu. 

Tu prednjači Paul Pogba koji je dobio nešto duži odmor jer je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo, a osim Pogbe, tek u ponedjeljak se treninzima vraćaju Lukaku Fellaini od Belgijaca te Lingard i Ashley Young od Engleza. 

Kao da to sve nije dovoljno, u posljednjoj pripremnoj utakmici 'crvenih vragova' ozlijedili su se Bailly i Herrera, a od prije su još ozlijeđeni Matić i Valencia.

Prema svemu sudeći, Mourinho će ovu sezonu morati otvoriti s jako oslabljenim sastavom.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Golfgti230 06.08.2018.

    José dobija pedalu čak i u petak , a u tome Man Utd igrački kadar je katastrofa .

  • Katalonski lopovi 06.08.2018.

    Propao ko hrvatska industrija!!!

  • iphonee1911 06.08.2018.

    Cudno je to sve nije dobio zeljena pojacanja drzi u momcadi Martiala a na toj poziciji zeli pojacanje pa prodaj ga prvo pa onda dovedi pojacanje na toj poziciji..previse ima prosjecnih igraca koje je trebao prodat..obrana mu je uzas Bailly jedino valja...Smalling prosjek Jones dobar igrac ali problem ozljede..Lindelof isto prosjek..mislim da ga uprava nece trpit ova sezona ce biti losa jer Liverpool i City imaju troduplo jacu momcad..i mogao bi Mourinho dobit otkaz ako naniza lose rezultate Zidane se spominje sve vise i vise..

Komentiraj...
Vidi sve komentare