To je to što me zanima!

Mourinhove suze radosnice na Olimpicu: Ovo je ipak posebno

Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih, kazao je Mourinho
Vidi originalni članak

Portugalski strateg Jose Mourinho i njegova Roma pobjedom protiv Leicestera osigurali su finale Konferencijske lige protiv Feyenoorda. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mourinho nije mogao suspregnuti suze nakon što je izborio s rimskim velikanom izborio prvo europsko finale nakon 31 godine, dok je Portugalcu čak peto u zadnjih 19 godina. 

- Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih. Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Mi smo ovdje obitelj.

S godinama postanete manje sebični, a više postanete kao otac ili prije djed nekim igračima. Jako sam sretan zbog igrača - rekao je Mourinho koji je rimski klub preuzeo u silaznoj putanji.

Mourinhovu emotivnu reakciju nakon posljednjeg zvižduka pogledajte OVDJE

Roma je iz Leicestera na Olimpico donijela remi (1-1) iz prve utakmice pa im je za finale bio dovoljan gol koji je u 11. minuti zabio Tammy Abraham. Lorenzo Pellegrini je ubacio iz kuta, a na petercu je Abraham nadskočio svog čuvara Ricarda Pereiru i glavom neobranjivo za Kaspera Schmeichela poslao loptu pod gredu.

- Tammy zna što mislim o njemu, ali odbijam mu sipati hvalospjeve jer zna da može još i bolje. On je sjajan igrač s potencijalom da bude još bolji. Mora raditi još jače u svakoj utakmici, a ne samo kada igramo protiv Lazija ili kad se borimo za europsko finale - dodao je Mourinho.

Iskusni portugalski strateg u sva četiri prethodna finala završio je slavljenički, osvojvši naslove s Portom, Interom i Manchester Unitedom po jedan Kup UEFA, Europsku ligu te dvije Lige prvaka.
Mourinho je imao i posebnu poruku za Carla Ancelottija, koji je s Real Madridom izborio finale Lige prvaka protiv Liverpoola. 

- Ako dozvolite, imam poruku za trenera koji je moj prijatelj, za velikog Carletta. Idemo obojica pobijediti u finalima! -  zaključio je Mourinho.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Palmanova 06.05.2022.

    Mourinho je profesor za seika i prevaru Pepa

  • Dangerous_Russ 06.05.2022.

    Da li pobjednik Konferencijske ide u Europa ligu direktno sljedeće sezone? Fora kao pobjednik EL ide u LP.

  • 06.05.2022.

    Najpreplaceniji trener na svitu,koji iza sebe ima uspjeh Intera i nakon toga 10 uništenih klubova plače trenutno nad finalem konferencijske lige, pratim nogometa 25 godina ,sve rezultate znam i žnj liga,al to finale ne znam ko igra, velik si special one,velik ko to natjecanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare