Obavijesti

Sport

Komentari 17

Mourinhove suze radosnice na Olimpicu: Ovo je ipak posebno

Mourinhove suze radosnice na Olimpicu: Ovo je ipak posebno

Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih, kazao je Mourinho

VIDEO

Portugalski strateg Jose Mourinho i njegova Roma pobjedom protiv Leicestera osigurali su finale Konferencijske lige protiv Feyenoorda. 

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

Mourinho nije mogao suspregnuti suze nakon što je izborio s rimskim velikanom izborio prvo europsko finale nakon 31 godine, dok je Portugalcu čak peto u zadnjih 19 godina. 

- Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih. Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Mi smo ovdje obitelj.

S godinama postanete manje sebični, a više postanete kao otac ili prije djed nekim igračima. Jako sam sretan zbog igrača - rekao je Mourinho koji je rimski klub preuzeo u silaznoj putanji.

Mourinhovu emotivnu reakciju nakon posljednjeg zvižduka pogledajte OVDJE

Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - AS Roma v Leicester City

Roma je iz Leicestera na Olimpico donijela remi (1-1) iz prve utakmice pa im je za finale bio dovoljan gol koji je u 11. minuti zabio Tammy Abraham. Lorenzo Pellegrini je ubacio iz kuta, a na petercu je Abraham nadskočio svog čuvara Ricarda Pereiru i glavom neobranjivo za Kaspera Schmeichela poslao loptu pod gredu.

- Tammy zna što mislim o njemu, ali odbijam mu sipati hvalospjeve jer zna da može još i bolje. On je sjajan igrač s potencijalom da bude još bolji. Mora raditi još jače u svakoj utakmici, a ne samo kada igramo protiv Lazija ili kad se borimo za europsko finale - dodao je Mourinho.

Roma v Leicester City - UEFA Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - Stadio Olimpico

Iskusni portugalski strateg u sva četiri prethodna finala završio je slavljenički, osvojvši naslove s Portom, Interom i Manchester Unitedom po jedan Kup UEFA, Europsku ligu te dvije Lige prvaka.
Mourinho je imao i posebnu poruku za Carla Ancelottija, koji je s Real Madridom izborio finale Lige prvaka protiv Liverpoola. 

- Ako dozvolite, imam poruku za trenera koji je moj prijatelj, za velikog Carletta. Idemo obojica pobijediti u finalima! -  zaključio je Mourinho.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe