Mourinho plakao nakon pobjede protiv Leicestera i ulaska u finale Konferencijske lige | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 17

Mourinhove suze radosnice na Olimpicu: Ovo je ipak posebno

Mourinhove suze radosnice na Olimpicu: Ovo je ipak posebno

Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih, kazao je Mourinho

VIDEO

Portugalski strateg Jose Mourinho i njegova Roma pobjedom protiv Leicestera osigurali su finale Konferencijske lige protiv Feyenoorda. 

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

Mourinho nije mogao suspregnuti suze nakon što je izborio s rimskim velikanom izborio prvo europsko finale nakon 31 godine, dok je Portugalcu čak peto u zadnjih 19 godina. 

- Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se svi navijači kluba osjećaju. Znam što ovo znači svim navijačima kluba i moja emocija bila je za njih. Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Mi smo ovdje obitelj.

S godinama postanete manje sebični, a više postanete kao otac ili prije djed nekim igračima. Jako sam sretan zbog igrača - rekao je Mourinho koji je rimski klub preuzeo u silaznoj putanji.

Mourinhovu emotivnu reakciju nakon posljednjeg zvižduka pogledajte OVDJE

Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - AS Roma v Leicester City

Roma je iz Leicestera na Olimpico donijela remi (1-1) iz prve utakmice pa im je za finale bio dovoljan gol koji je u 11. minuti zabio Tammy Abraham. Lorenzo Pellegrini je ubacio iz kuta, a na petercu je Abraham nadskočio svog čuvara Ricarda Pereiru i glavom neobranjivo za Kaspera Schmeichela poslao loptu pod gredu.

- Tammy zna što mislim o njemu, ali odbijam mu sipati hvalospjeve jer zna da može još i bolje. On je sjajan igrač s potencijalom da bude još bolji. Mora raditi još jače u svakoj utakmici, a ne samo kada igramo protiv Lazija ili kad se borimo za europsko finale - dodao je Mourinho.

Roma v Leicester City - UEFA Europa Conference League - Semi Final - Second Leg - Stadio Olimpico

Iskusni portugalski strateg u sva četiri prethodna finala završio je slavljenički, osvojvši naslove s Portom, Interom i Manchester Unitedom po jedan Kup UEFA, Europsku ligu te dvije Lige prvaka.
Mourinho je imao i posebnu poruku za Carla Ancelottija, koji je s Real Madridom izborio finale Lige prvaka protiv Liverpoola. 

- Ako dozvolite, imam poruku za trenera koji je moj prijatelj, za velikog Carletta. Idemo obojica pobijediti u finalima! -  zaključio je Mourinho.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner