To je to što me zanima!

Moyes: Jelaviću moramo što više olakšati u ofenzivnoj igri

Snašao se sasvim dobro. Došao je ovamo sa želučanim tegobama i izgubio nekoliko tjedana. No, definitivno nam je donio nešto posve drukčije, kaže trener
Vidi originalni članak

Zadovoljan je trener Evertonovih nogometaša David Moyes hrvatskim reprezentativcem Nikicom Jelavićem i onime što je pokazao u prvim dvama mjesecima u liverpulskom klubu.

Skupio je 26-godišnji hrvatski centarfor sedam nastupa, od čega četiri starta, i dva pogotka, te pokazao da klubu s Goodisona može donijeti ono što mu nedostaje – golove.

- Mislim da se snašao sasvim dobro. Došao je ovamo sa želučanim tegobama i izgubio nekoliko tjedana. No, definitivno nam je donio nešto posve drukčije zabivši pritom dva gola – rekao je Evertonov škotski trener David Moyes dodavši:

- Uspije li nastaviti tako, bit će to za nas jako dobro, pogotovo s obzirom na činjenicu da je naš najbolji strijelac ove sezone lijevi bek Leighton Baines s četirima pogocima. Hoću reći, prilično je očito gdje smo tanki i zašto nam Jelavić treba.

- Napadačima teško padne kad ne zabijaju, kad se muče u realizaciji. Zato im cijela momčad, u ovom slučaju Jelaviću, mora omogućiti što više lopti u ofenzivnoj trećini terena kako bi dolazili u što više prilika.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DaneSBG09 27.03.2012.

    Bravo nikica samo dalje , krenut ce tebe i u repki ne brini!!

  • JosipGrahovac 27.03.2012.

    samo se vi smijte eto opet je dao gol danas...Jelavic ce nam mnogo pomoc !!

  • hudinamo 27.03.2012.

    opet zabio sad u kupu svaka cast nikice

Komentiraj...
Vidi sve komentare