To je to što me zanima!

Moyes: Nikica stvori uvijek sto šansi, mogao je zabiti hat-trick

Trener Evertona David Moyes bio je opet put riječi hvale za hrvatskog napadača Nikicu Jelavića. Uvjeren je kako njegova momčad može daleko i uz njegove golove
Vidi originalni članak

Igra Evertona u 2. kolu engleskog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Aston Ville oduševila je menadžera te momčadi Davida Moyesa.

Slavili su "toffeesi" 3-1 golovima Stevena Pienaara, Marouanea Fellainija i Nikice Jelavića i tako nakon dva odigrana kola ostali na stopostotnom učinku nakon 1-0 domaće pobjede protiv Manchester Uniteda.

- Ljudi će sada reći da su očekivanja porasla, ali ja se uvijek nadam da ćemo biti blizu vrha. Nisam iznenađen jer mislim da imamo dobru momčad. Možemo li ostati zdravi i igrati dobro kao danas? To su pitanja, ali mislim da smo ravnopravni većini momčadi – rekao je Moyes, koji se posebno razveselio Jelavićevom golu iz 44. minute za vodstvo 3-0.

- Zaslužili smo zabiti i više nego jesmo jer smo sjajno odigrali. Stvorili smo puno prilika i igrači su odradili sjajan posao. Jelavić je bio prava prijetnja. Imao je sjajne prilike kada je pucao kraj vratnice i kada je glavom pucao preko grede. Mogao je zabiti hat-trick u prvih pola sata, a nakon toga je zabio svoj gol, što je bilo sjajno – dodao je menadžer Evertona.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LebronPetrovic 27.08.2012.

    Everton igra fantastično ! Nije samo Nikica ! Ima tu još odličnih igrača !

  • kmetek 26.08.2012.

    Da mi je netko prije 5 god. rekao da će Mandžo i Jelavić zabijati u najjačim ligama i da će biti među 10 najboljih napadača... ne znam... možda bih se nasmijao i slegnuo ramenima, ali vjerovao sigurno ne bih!

  • jezernik10 25.08.2012.

    neka trpaju..to im je posao:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare