To je to što me zanima!

Možda ćemo doista morati pustiti Ibrahimovića u City

Ne moramo prodavati igrače, no zakompliciraju li se stvari, neće nam preostati drugo no prodati Zlatana, rekao je generalni direktor Barcelone
Vidi originalni članak

Uopće nam se ne sviđa način na koji komunicira Mino Raiola, pogotovo ne ton i uvrede na račun našeg trenera, odgovorio je generalni direktor Barcelone Joan Oliver na optužbe zastupnika Zlatana Ibrahimovića. Podsjetimo, Mino Raiola za španjolske je medije rekao 'da bi Pep Guardiola trebao završiti u psihijatrijskoj ustanovi ako u sljedećoj sezoni značajnije ne iskoristi Zlatanov potencijal'.
Nakon toga sve se glasnije počelo nagađati o odlasku Ibrahimovića iz Barce nakon samo jedne sezone na Camp Nou.
- Ne moramo prodavati igrače, ne treba nam novac. No zakompliciraju li se stvari, neće nam preostati drugo no prodati Zlatana. Naravno, prodaja našeg napadača zasad nije opcija - rekao je Oliver.
Zlatan je u Barcelonu došao početkom prošle sezone i odlično krenuo u novoj momčadi. Kasnije je imao sitnih problema s ozljedama i brzo je izgubio status prvotimca. U momčad je uskočio Bojan Krkić i do kraja sezone zadržao mjesto u prvoj postavi. Ibrahimović je sezonu završio sa 16 golova u Primeri, a status mu je u sljedećoj sezoni dodatno ugrožen dolaskom Davida Ville iz Valencije. Najveće zanimanje za švedskog napadača pokazao je bogati Manchester City koji bi prema nekim španjolskim medijima za Zlatana 'iskrcao' 45 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • chelsea_fan 01.06.2010.

    hahah sve \"navijače\" - simatizere barce i reala tu koji se svaki dan prepiru moram obavjestit da ni laporta ni perez ne čitaju komentare na 24 sata .. nećete bit zamjećeni nažalost

  • boixos os 01.06.2010.

    zelenooki sigurno si zaboravio 2 njegova gola u onoj šestitci na bernabeu ;)

  • boixos os 01.06.2010.

    BARCA CAMPEON!!!!!! ovaj lakrdijaš 80 hahahahahaahhahahahahaha meni je tebe žao

Komentiraj...
Vidi sve komentare