To je to što me zanima!

Leo, gdje ti je kraj? Pogledajte čudesan Messijev slobodnjak...

Barcelona je kod Villarreala remizirala 4-4. Valverde je planirao odmoriti Messija, ali Argentinac je na kraju bio vatrogasac koji je spašavao suigrače. Drugi put u četiri dana je zabio iz slobodnjaka
Vidi originalni članak

Htio je Ernesto Valverde u utorak odmoriti Lea Messija, ali nije išlo.

Barcelona je imala 2-0 protiv Villarreala, a kada je žuta podmornica izjednačila u drugom poluvremenu, trener Barce je vidio da je vrag odnio šalu i odmah je poslao svog asa na zagrijavanje.

PROTIV VILLARREALA Raketa ušao, Barca se vratila! Suarez izjednačio u 93. minuti

U 61. je zaigrao, a Barca je, pomalo šokantno, primila još dva gola. Ali, kad je Messi na terenu, ni u 90. nije gotovo. Jer je baš u toj  zadnjoj minuti prije produžetaka Barcelona izborila slobodnjak malo izvan kaznenog prostora, a zna se tko je tamo glavni.

Loptu je namjestio Messi i pospremio u mrežu u gornji desni kut Villarrealovog gola. To se ne brani. Drugi slobodnjak u samo četiri dana, treći u posljednja tri kola i šesti u sezoni. Tako to radi Messi. Prvi čovjek koji je u ligama petice zabio 6+ direktnih golova iz slobodnjaka u jednoj sezoni još od 2007. godine.

Barca je na kraju uspjela izvući bod. Nošen euforijom nakon Messijevog slobodnjaka, Luis Suarez je za 4-4 zabio u posljednjim sekundama nadoknade.

>>>>>VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Messi je već na 40 golova iz slobodnjaka u dresu Barcelone, a zabija ih stvarno na svakakve načine što je prava noćna mora za golmane u La Ligi. Prošli koji je zabio Espanyolu nalikovao je 'panenki', a bilo je tu i udaraca po travi, ispod živog zida, preko živog zida, u desni kut, pa u lijevi kut. Nemoguće je predvidjeti gdje će iduće pucati.

VIDEO: ČUDESNI MESSI Što će sljedeće izvesti? Njemu su slobodnjaci lakši od penala!

Idi na 24sata

Komentari 95

  • eugen123 05.04.2019.

    takvih golova ima na stotine.... samo što se na tvu ne prenosi neka niža liga nego Barcelona i mali pacov

  • overebo 03.04.2019.

    Kapa do poda najboljem svih vremena ....

  • GGs2 03.04.2019.

    Messi je mali žohar

Komentiraj...
Vidi sve komentare