To je to što me zanima!

'Možda se Džeko raspuca baš protiv tog Portugala'

U našoj zemlji vlada neviđena euforija, čak i malo pretjerana. Zato se i pripremamo u Hrvatskoj, rekao je Zvjezdan Misimović za njemačke medije
Vidi originalni članak

Ljudi su gladni našeg uspjeha. Zato su ove dodatne kvalifikacije za nas toliko bitne, prenosi njemačka inetrnetska stranica Msn.de izjavu bosansko-hercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića.
- Uspijemo li proći na Portugal, nastupit će nova era za našu zemlju. Kako pobijediti? Moramo igrati vruća srca i hladne glave - rekao je 25-godišnji nogometaš Hoffenheima u najavi dvoboja dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Portugala.
Nijemci predstavljaju Ibiševića kao nogometaša koji je u ovom trenutku u boljoj golgeterskoj formi od svog slavnijeg sunarodnjaka Edina Džeke. Napadač Wolfsburga, konkretno, na bundesligaški pogodak čeka već dugih 478 minuta. Za to vrijeme izvanredno zabija Džekin suigrač Zvjezdan Misimović, u ovom trenutku najveća uzdanica Ćire Blaževića za dvoboje s Portugalcima.
- Možda se Džeko raspuca baš protiv Portugala, tko zna - kaže 27-godišnji veznjak Wolfsburga, uz dodatak:
- U našoj zemlji vlada neviđena euforija, čak i malo pretjerana. Zato se i pripremamo u Hrvatskoj, samo da bi izbjegli moguće gužve - kazao je Misimović, koji se sa suigračima priprema u Novom Vinodolskom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _lackovic_ 11.11.2009.

    jedino bi mi zbog ćire bilo drago da se plasiraju. nikad im neću zaboraviti one turske zastave nakon četvrtfinala EP.

  • sila nebeska 11.11.2009.

    ma dajte pustite te price moj buraz je isao i bio sa igracima i ako ne vjerujete , ja cu vam poslati video gdje moj buraz nagovara džeku da pozdravi njegocu curu(tj. curu od mog buraza )

Komentiraj...
Vidi sve komentare