To je to što me zanima!

Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!

Osjetio je prekaljeni taktičar Gasperini što mu treba i uveo Malinovskog, koji mu je golom zahvalio desetak minuta kasnije. Atalanta je srušila Juventus u izravnom dvoboju pa ga preskočila na ljestvici Serie A
Vidi originalni članak

Ne pretjerano zanimljivo prvo poluvrijeme Atalanta je u potpunosti nadoknadila u drugom pa na koncu s minimalnih 1-0 pobijedila Juventus u prvom od dva velika derbija nedjeljnog rasporeda talijanske Serie A (Napoli dočekuje Inter u 20:45 sati, Arena Sport 4)!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pravi potezi ofenzivnog majstora Gian Piera Gasperinija urodili su plodom pa je 'Božica iz Bergama' nekako uspjela ugurati loptu u mrežu za veliku pobjedu kojom je, prvo, u izravnom dvoboju preskočila Juve, i drugo, stigla na samo samo dva boda od drugoplasiranog Milana. Čeka nas nevjerojatna završnica Serie A.

I Andrea Pirlo, koji nije mogao računati na Cristiana Ronalda zbog ozljede mišića, i Gasperini znali su težinu uloga uoči derbija pa su obje momčadi pokazale vrlo malo tijekom prve dionice. Valja izdvojiti svega po jednu priliku s obje strane. Pessina je u 24. minuti imao sjajnu šansu, ali je ljevicom pucao pored lijeve stative. Nekoliko minuta kasnije odgovorio je Morata kada je njegov pokušaj s crte očistio Djimsiti.

U nastavku je Gasperini uveo Pašalića odmah na startu, a prvu sjajnu priliku imao je Duvan Zapata, no njegov pokušaj glavom otišao je pored gola da bi nakon brze kontre Morata završio akciju poslije proigravanja Kuluševskog. Pucao je u prvi kut, no sjajno je reagirao Gollini na golu Atalante.

Gasperini je u 72. minuti napravio potez utakmice. Osjetio je prekaljeni taktičar što mu treba i uveo inače odličnog Malinovskog, koji je desetak minuta kasnije riješio stvar. Pritiskala je Atalanta, gradila napade pa u 86. minuti izborila slobodnjak u opasnoj zoni. Ukrajinac je majstorski pucao u rašlje, no Szczesny se protegnuo i atraktivno izbio loptu u korner.

Malinovsky je u tim trenucima imao samo jedan cilj - zabiti pod svaku cijenu pa je u istoj akciji, nakon što je Atalanta izvela korner, ponovno odapeo prema golu. I ovog puta sreća je bila na njegovoj strani. Zapucao je iskosa ispred šesnaesterca, lopta je pogodila nekoga na putu prema mreži, promijenila smjer i nekako na silu prešla crtu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dovoljno za veliko slavlje Atalante, koja je nastavila fantastičan niz. U posljednjih deset utakmica ima čak devet pobjeda i samo jedan remi.

Od ostalih utakmica Lazio je u pravoj golijadi pobijedio Benevento 5-3 dok je Bologna nadigrala Speziju 4-1. Milan je u ranijem terminu u 12:30 sati stigao do prve pobjede na San Siru poslije dva mjeseca svladavši Genou 2-1. Pravu bombu iz voleja zabio je Ante Rebić.

PROTIV GENOE VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej

Idi na 24sata

Komentari 18

  • odcentramalonadesno 18.04.2021.

    Gdje su pametnjakovici koji su rekli da ce Juve bez Ronalda proigrati. Dva udarca u okvir za 90 min.

  • ante024 18.04.2021.

    Kako je kupovao juve tako je i prosao na kraju ovu sezonu

  • ukralo pokralo 18.04.2021.

    Morata promasaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare