Obavijesti

Sport

Komentari 18

Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!

Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!

Osjetio je prekaljeni taktičar Gasperini što mu treba i uveo Malinovskog, koji mu je golom zahvalio desetak minuta kasnije. Atalanta je srušila Juventus u izravnom dvoboju pa ga preskočila na ljestvici Serie A

VIDEO

Ne pretjerano zanimljivo prvo poluvrijeme Atalanta je u potpunosti nadoknadila u drugom pa na koncu s minimalnih 1-0 pobijedila Juventus u prvom od dva velika derbija nedjeljnog rasporeda talijanske Serie A (Napoli dočekuje Inter u 20:45 sati, Arena Sport 4)!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:40

Pravi potezi ofenzivnog majstora Gian Piera Gasperinija urodili su plodom pa je 'Božica iz Bergama' nekako uspjela ugurati loptu u mrežu za veliku pobjedu kojom je, prvo, u izravnom dvoboju preskočila Juve, i drugo, stigla na samo samo dva boda od drugoplasiranog Milana. Čeka nas nevjerojatna završnica Serie A.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Serie A - Atalanta v Juventus

I Andrea Pirlo, koji nije mogao računati na Cristiana Ronalda zbog ozljede mišića, i Gasperini znali su težinu uloga uoči derbija pa su obje momčadi pokazale vrlo malo tijekom prve dionice. Valja izdvojiti svega po jednu priliku s obje strane. Pessina je u 24. minuti imao sjajnu šansu, ali je ljevicom pucao pored lijeve stative. Nekoliko minuta kasnije odgovorio je Morata kada je njegov pokušaj s crte očistio Djimsiti.

Serie A - Atalanta v Juventus

U nastavku je Gasperini uveo Pašalića odmah na startu, a prvu sjajnu priliku imao je Duvan Zapata, no njegov pokušaj glavom otišao je pored gola da bi nakon brze kontre Morata završio akciju poslije proigravanja Kuluševskog. Pucao je u prvi kut, no sjajno je reagirao Gollini na golu Atalante.

Gasperini je u 72. minuti napravio potez utakmice. Osjetio je prekaljeni taktičar što mu treba i uveo inače odličnog Malinovskog, koji je desetak minuta kasnije riješio stvar. Pritiskala je Atalanta, gradila napade pa u 86. minuti izborila slobodnjak u opasnoj zoni. Ukrajinac je majstorski pucao u rašlje, no Szczesny se protegnuo i atraktivno izbio loptu u korner.

Malinovsky je u tim trenucima imao samo jedan cilj - zabiti pod svaku cijenu pa je u istoj akciji, nakon što je Atalanta izvela korner, ponovno odapeo prema golu. I ovog puta sreća je bila na njegovoj strani. Zapucao je iskosa ispred šesnaesterca, lopta je pogodila nekoga na putu prema mreži, promijenila smjer i nekako na silu prešla crtu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Serie A - Atalanta v Juventus

Dovoljno za veliko slavlje Atalante, koja je nastavila fantastičan niz. U posljednjih deset utakmica ima čak devet pobjeda i samo jedan remi.

Od ostalih utakmica Lazio je u pravoj golijadi pobijedio Benevento 5-3 dok je Bologna nadigrala Speziju 4-1. Milan je u ranijem terminu u 12:30 sati stigao do prve pobjede na San Siru poslije dva mjeseca svladavši Genou 2-1. Pravu bombu iz voleja zabio je Ante Rebić.

VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej
VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener