To je to što me zanima!

Kostelićevo deveto mjesto za kraj velike olimpijske karijere

Ivica Kostelić na posljednjem nastupu u Sočiju osvojio je deveto mjesto u slalomu. Novi olimpijski pobjednik u slalomu je Mario Matt ispred Hirschera i Kristoffersena
Vidi originalni članak

Nakon putovanja dugog 12 godina Ivica Kostelić završio je svoju olimpijsku karijeru nastupom u slalomskoj utrci na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Profesor se oprostio od Igara devetim mjestom na stazi Roza Hutor što mu je drugi najbolji slalomski rezultat ove sezone.

Kostelić u svojoj disciplini nije došao do medalje s obzirom da se to od njega u ovoj, slabijoj sezoni nije ni očekivalo, ali je odradio vrlo dobar nastup za kraj.

Ivica je nakon slabije prve vožnje u kojoj je zauzeo 21. mjesto, sjajno iskoristio zahtjevnu drugu vožnju koju je postavio njegov otac Ante te je popravio plasman za čak 12 pozicija. Kostelić je podijelio deveto mjesto Solevaagom s 2.27 sekundi za novim olimpijskim prvakom Marijom Mattom. 34-godišnji Austrijanac zasjeo je na tron ispred srebrnog sunarodnjaka Marcela Hirschera i brončanog Norvežanina Henrika Kristoffersena.

Najbolji hrvatski skijaš na svojim četvrtim Igrama nije podbacio te je unatoč lošijoj formi uoči natjecanja, stigao do nove medalje, četvrtog srebra, koje je osvojio u superkombinaciji. Do Sočija osvojio je dva srebra u kombinaciji i jednu u slalomu.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • MarijanCiceran 23.02.2014.

    Profesore,neću puno govoriti,reći ću ti samo jednu riječ,hvala ti za sve.A sad idi uživaj

  • Kati 22.02.2014.

    ..bilo je dramatično gledati kako ispadaju jedan za drugim,, čestitke Ivici..

  • Yassa 22.02.2014.

    da je tata ante skijao mislim da bi možda bilo i bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare