To je to što me zanima!

Može li Modrić igrati kao Eduardo, Ćorluka ili Olić?

Prva violina Dinama i reprezentacije Luka Modrić, daleko od travnjaka Liga petice priprema se za sigurno najveći izazov u svojoj karijeri, Euro 2008.
Vidi originalni članak

Na terenima petice opet se "praši", a u srijedu će "prašiti" i Bilićevi dečki na Poljudu protiv Nizozemske. Hrvatski nogometaši opet su u fokusu i samim tim otvaraju se neka nova/stara pitanja. Tko je najpopularniji, a tko najbolji hrvatski nogometaš? Vatreni trojac, Kranjčar, Eduardo i Ćorluka, blista na Otoku. Dudu je zabio i u subotu u Manchesteru igrajući protiv Ćorlukina Citya i tako postigao 4. gol u Premiershipu. Čarli je i protiv Arsenala na poziciji desnog beka odigrao bez pogreške, a opasan je bio u probojima, pa je tako i asistirao za gol. Eriksson je oduševljen Ćorlukinim mogućnostima pa ga je u šali (a moža i ne sasvim u šali) pitao može li i u napadu. Kranjčar igra na visokoj razini otpočetka sezone u Portsmouthu, a u subotu je ugradio puno vještine i trke u remi s Chelseajom. Nije Redknappov sin, a prva je violina "mornara". Ivica Olić nastavio je zabijati za HSV. Prvenstvena pauza nije naudila njegovoj golgeterskoj formi. Daleko od travnjaka Liga petice prva violina Dinama i reprezentacije Luka Modrić priprema se za najveći izazov u karijeri, Euro 2008. U srijedu će predvoditi Bilić boyse u utakmici protiv Nizozemske. Priznao je da mu je bilo iznimno teško kad su mu braća Mamić rekli da ostaje u Maksimiru. Koliko ga je izjalovljena nada da će već ove zime trčati na otočkim travnjacima psihološki destabilizirala? Hoće li na Modrićeve igre utjecati strah od ozljede u očekivanja transfera svoga života?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gremljin 03.02.2008.

    to kak se mamići igraju sa sudbinama pojedinaca je naprosto licemjerno, bezobzirno i bezobrazno ( no da imaju obraza - baš ga i nemaju i to znamo) , totalno neodgovorno i podcjenjujuće prema svima, onima koji prate nogomet, a boga mi i prema onima koji to ne prate. na daj bog da Modrića neki bager teško ozlijedi na kukuruznim poljima nogometa u nas, u nadolazećim tekmama. kad se već prodalo sve ono kaj je vrijedilo, ne razumijem zašto se Modrića prisililo na ostanak. mamići su govnarija i jebe mi se tko misli drugačije.

  • Horned Reaper 03.02.2008.

    zar je to uopće upitno...cccc.....maminjo prodao sve a zeznio Modrića ostavio da se kali protiv međimurja i tome slično

  • Bugs Bunny 03.02.2008.

    pa kakvo je ovo pitanje ak me to pitaš nemoj ni pitat. pa luka je bolji i od svih ovih kaj ste nabrojali!!!!! naravno da može sad ovisi o bolesnoj brači, pa čmo videt jel i hoće !!! ali tu se stvara veliki dinamo !!! samo neznam ko bude igral za taj dinamo možda hrgović ili gabrić.......???? to bi bil veliki dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare