To je to što me zanima!

Može on kada hoće: Safin glatko pobijedio Đokovića

Safin u Wimbledonu nema status nositelja, no još je jednom pokazao svu raskoš svog talenta i s 3-0 u setovima pobijedio trećeg igrača svijeta
Vidi originalni članak

Kada mu se igra, taj tip može što hoće. Marat Safin je jedan od 'onih' Rusa. Često mu je sve drugo važnije od tenisa i zato je rijetko na razini na kojoj bi, uzmemo li u obzir samo njegov talent, definitvno morao biti. No kada hoće, u stanju je 'razvaliti' trećeg tenisača svijeta. U 2. kolu Wimbledona pobijedio je Novaka Đokovića bez izgubljenog seta, a to malo tko može napraviti igraču koji je po kvaliteti odmah do Nadala i Federera.
Imao je čak 12 break-lopti u meču u kojem je osvojio 22 poena više od Đokovića (107-85). Četiri je šanse iskoristio i pobijedio 6-4, 7-6 (3), 6-2. Nakon dva sata i jedne minute, 21-godišnji Srbin je morao stisnuti ruku talentiranom Rusu i pozdraviti se sa šansom da nakon Australian Opena osvoji i drugi Grand Slam ove sezone. Prije tri godine, kada je Đoković imao samo 18, baš je u Australian Openu izgubio od Safina također 3-0, ali tada je uhvatio svega tri gema.

ANA SE IPAK SPASILA

Srbija je ostala bez Novaka Đokovića u Wimbledonu, a lako je mogla i bez svoje druge velike uzdanice - Ane Ivanović. Francuskinja Nathalie Dechy igrala je meč karijere i dugo držala Ivanović 'na konopima'. Treći set je otišao do 18. igre, a na kraju je ipak slavila prva igračica svijeta. Nakon čak tri sata i 24 minute, pobijedila je 6-7 (2), 7-6 (3), 10-8.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dell boy 26.06.2008.

    Pazi da necrknes od ljubomore torcida_4ever

  • torcida_4ever 26.06.2008.

    kako mi je dragooooooooooooooooooo

  • Vittela 26.06.2008.

    steta za djokovicha!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare