To je to što me zanima!

Može Zadar bez Roka: 'Bit će Prostran još puno bolji'

Rok je važan dio naše momčadi, ali na nas sve se može računati, kaže nakon pobjede nad Cibonom Car, koji je s Prostranom mijenjao Stipčevića
Vidi originalni članak

Čini se kako je visoka pobjeda protiv Cibone iznenadila sve osim Zmage Sagadina i njegovih igrača. Nakon poraza od Cibone u završnici kupa i tek povremenih bljeskova protiv Bilbaa u četvrtfinalu Eurokupa, Cibonu su dočekali bez prvog razigravača Roka Stipčevića koji ima frakturu šake.
- Vidio sam u novinama da su nas svi otpisali. Rok je važan dio naše momčadi, ali na nas sve se može računati - kazao je Marko Car, koji je svoju dionicu solidno odradio.
Bio je ovo prvi put da Zadrani protiv Cibone u svojoj dvorani igraju pred polupraznom dvoranom, ali odavno nisu odigrali ovako agresivno i koncentrirano. Roka su "mijenjali" Prostran, Car i Perić.
- Prostran je uvijek dobivao minutažu, ali je imao točno ciljane zadatke. Danas je pokazao  mnogo srca, želje i volje, pa i par poteza koji su oduševili. Ja sam s njim zadovoljan, ali ima još puno prostora za napredak i nadam se da ćemo u njemu dobiti pravu zamjenu za Roka. Marko Car je na početku odigrao fantastičnu obranu i bio član startne petorke koja je napravila početnu razliku i odradila najveći posao u ovoj utakmici - kaže Sagadin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare