To je to što me zanima!

''Mravi'' pronašli razigravača: Stiže NBA veteran T. J. Ford

Iako u Zagrebu tvrde da još nisu potpisali T.J. Forda (28), Amerikanac je ESPN-u potvrdio da dolazi među 'mrave. Od 2003. igrao je za Milwaukee, Toronto i Indianu
Vidi originalni članak

KK Zagreb je, očito, okončao potragu za toliko željenim razigravačem. Iako u klubu tvrde da još nisu potpisali ugovor, T. J. Ford (28) je američkom ESPN-u objavio da dolazi među ''mrave''.

Diante Garrett, koji je ljetos stigao u redove hrvatskog prvaka, nije se uklopio i prije dva tjedna je otpušten, a od tada je jedini pravi playmaker u momčadi 37-godišnji Damir Mulaomerović. Za 28-godišnjeg Forda, koji je 2003. bio osmi izbor NBA drafta, Zagreb je već neko vrijeme zainteresiran, pa iako klubu još nije javio da prihvaća ponudu, izjava uglednim američkim medijima dovoljan je znak da stiže.

Ford je od 2003. igrao za Milwaukee, Toronto i Inidianu, s kojom mu je krajem prošle sezone istekao ugovor. U Zagreb će doći kao slobodan igrač, iako će vjerojatno tražiti klauzulu koja bi mu dopustila povratak u NBA nakon završetka ''lockouta''.

Na početku karijere glasio je za jednog od najbržih košarkaša na svijetu, uz bok Allenu Iversonu, no usporila ga je ozljeda kralježnice, zbog koje mu je propustio cijelu sezonu, a prijetio mu je kraj karijere.

U 415 NBA utakmica 183 cm visoki Ford imao je prosjek od 11,4 koša i 5,9 asistencija, iako je prošle sezone, uz drastično smanjenu minutažu, imao prosjek od samo 5,4 koša i 3,4 dodavanja. Međutim, za našeg bi euroligaša bio veliko pojačanje, prvenstveno zbog brzine i sjajnog pregleda igre.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mido91gunit50 22.11.2011.

    pojma ovaj nema njegovo je proslo u zadnje vrijeme nikako ne igra Brandon Jennings igra na njegovoj poziciji on nikako ne igra al medju amaterima valjda ce biti dobar

  • AnteMarković_1 22.11.2011.

    EVO VAM LJUDI Terrance Jerod "T. J." Ford (born March 24, 1983) is an American professional basketball player who currently plays for KK Zagreb. upisite na googlu t.j ford wiki i nac ce vam odma ;)

  • Huba 22.11.2011.

    nama ni nasoj ligi ne pomogne ni cijeli Dream Team

Komentiraj...
Vidi sve komentare