To je to što me zanima!

'Mravima' napokon dobre vijesti za dobro jutro

Otvorilo se još jedno mjesto u EuroChallenge kupu, a pozivnicu je dobio Zagreb CO kao najuspješnija od poraženih momčadi iz 2. pretkola
Vidi originalni članak

U zadnjih 10 dana svako jutro netko me nazove i javi nešto loše, žalio se Željko Pavličević nakon što je njegov Zagreb CO pobijedio Samaru 76-69, što nije bilo dovoljno za prolaz u glavnu fazu EuroChallenge kupa. Jutro poslije konačno je donijelo dobre vijesti. Kako je talijanski Capo d’Orlando zbog neplaćanja poreza izbačen iz europskih natjecanja, otvorilo se još jedno mjesto, a na temelju rezultata iz prošle tri sezone pozivnicu za popunu EuroChallenge kupa dobili su upravo “mravi”. Lani su u tadašnjem Eurokupu imali sedam pobjeda i četiri poraza te ostali na korak od Final Foura tog natjecanja. Ove sezone dobili su obje utakmice prvog pretkola i jednu drugog, odnosno imali su najbolje rezultate od svih poraženih momčadi iz 2. pretkola.
Ždrijeb skupina je u subotu.
- Samo da ne bude dalekih putovanja - poželio je Pavličević i dodao da mu je jedino bitno da Zagreb ima šest novih europskih utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare