To je to što me zanima!

Mršić napao službenika Fibe nakon presice! Unio mu se u lice

Izbornika reprezentacije očito je zasmetalo što je Igor Ćurković tražio konkretnije pojašnjenje o njegovu statusu tijekom press konferencije. Nakon što je ona završila, došlo je do obračuna
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić unio se u lice službeniku Fibe Igoru Ćurkoviću, koji je vodio press konferenciju nakon što je Hrvatska ostala bez snova o plasmanu na Olimpijske igre. U polufinalu kvalifikacijskog turnira u Splitu bolja je bila Njemačka 86-76.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je press konferencija završila, izbornik Mršić verbalno je napao press officera Ćurkovića, saznajemo. Nije mu se svidjelo što je Ćurković inzistirao na odgovoru o njegovom statusu na klupi reprezentacije.

Mršić mu se, po svjedočenju samog Ćurkovića, unio u lice i govorio mu da nije korektan.

Izbornika reprezentacije očito je zasmetalo što je Ćurković tražio konkretnije pojašnjenje o njegovu statusu nakon što je na presici kolega Maljković iz Radio Dalmacije pitao što Mršića čeka dalje.

- Status mi je isti kao što je bio i prije ovog turnira - odgovorio je izbornik na pitanje kolege novinara Maljkovića, a zatim ga je Ćurković upitao:

- Konkretno?

- Isti. Jel' može konkretnije? - odgovorio je Mršić.

Press konferencija je završila i potom je izbornik Hrvatske prišao Ćurkoviću s kojim se verbalno obračunao.

DETALJ S PRESICE POGLEDAJTE U VIDEU (od 18:25):

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 04.07.2021.

    Dajte ljudi šta vam je, pa cilj je bio ne ići na OI, tko normalan želi skakati za loptom po najvećoj žegi, a kod kuće more, plaže, jahte... Mršić je samo jedan u nizu Hrvata koji nikad ne misli dati ostavku, kao npr ministri političari, treneri, Dalić je ispunio cilj prošao je skupini, hahaha, što nije bio cilj recimo polufinale.. Zar je grijeh, drugi na svijetu a cilj proći skupinu, hoće li na SP biti isto cilj proći skupinu, da znamo, a ne prije SP mažu nam oči sa bajka a, a mole boga da skupinu prođemo... Tako i ovaj Mršić, cilj je bio OI nisi ga ispunio, mrš pusti druge da vode repku a ne napadati druge zbog svoje nesposobnosti

  • Zdravkom 04.07.2021.

    Grunf bi rekao"ako želiš pobijedit nesmiješ izgubiti"

  • doktor za komentare 04.07.2021.

    Halo ej ne diraj mi Curku iz podcasta Utakmicu po utakmicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare