Sport

Komentari 98

Mršić napao službenika Fibe nakon presice! Unio mu se u lice

Mršić napao službenika Fibe nakon presice! Unio mu se u lice

Izbornika reprezentacije očito je zasmetalo što je Igor Ćurković tražio konkretnije pojašnjenje o njegovu statusu tijekom press konferencije. Nakon što je ona završila, došlo je do obračuna

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić unio se u lice službeniku Fibe Igoru Ćurkoviću, koji je vodio press konferenciju nakon što je Hrvatska ostala bez snova o plasmanu na Olimpijske igre. U polufinalu kvalifikacijskog turnira u Splitu bolja je bila Njemačka 86-76.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je press konferencija završila, izbornik Mršić verbalno je napao press officera Ćurkovića, saznajemo. Nije mu se svidjelo što je Ćurković inzistirao na odgovoru o njegovom statusu na klupi reprezentacije.

Mršić mu se, po svjedočenju samog Ćurkovića, unio u lice i govorio mu da nije korektan.

Izbornika reprezentacije očito je zasmetalo što je Ćurković tražio konkretnije pojašnjenje o njegovu statusu nakon što je na presici kolega Maljković iz Radio Dalmacije pitao što Mršića čeka dalje.

- Status mi je isti kao što je bio i prije ovog turnira - odgovorio je izbornik na pitanje kolege novinara Maljkovića, a zatim ga je Ćurković upitao:

- Konkretno?

- Isti. Jel' može konkretnije? - odgovorio je Mršić.

Press konferencija je završila i potom je izbornik Hrvatske prišao Ćurkoviću s kojim se verbalno obračunao.

DETALJ S PRESICE POGLEDAJTE U VIDEU (od 18:25):

Najčitaniji članci