To je to što me zanima!

Mršić protiv Slaven Belupa ne može računati na osam igrača

Naš suparnik sigurno želi dobro odigrati i jedna i druga ekipa je donekle obnovljena i vjerujem da će biti jedna neizvjesna utakmica, rekao je trener Splita Stanko Mršić
Vidi originalni članak

Utakmicom između Splita i Slaven Belupa kompletirat će se prvo kolo Prve HNL. Trener Splita Stanko Mršić je optimističan iako u susretu protiv Slavena ne može računati na Križanca, Vitaića, Barabana, Rugaševića, Radotića, Radeljića, Bilića i Dujmovića.

- Naš suparnik sigurno želi dobro odigrati i jedna i druga ekipa je donekle obnovljena i vjerujem da će biti jedna neizvjesna utakmica. Ipak, mi smo na pripremama pokazali i svima dali do znanja da možemo parirati klubovima koji su mnogo bolji od ovih što igraju u HNL, a hoće li tako biti i na početku prvenstva ostaje za vidjeti - rekao je Mršić, koji je izdiktirao i početni sastav.

- Prvih jedanaest su: Zagorac, Ibriks, Vrgoč, Glumac, Glavina, Paracki, Mršić, Belle, Erceg, Rebić i Roce. Na klupi su još Sunara, Galović, Pehar, Vojnović, Kvesić, Tokić i Tomašević - otkrio je Mršić.

Ivan Katalinić ne tako davno sjedio je na klupi Splita, sad je na klupi Koprivničanaca.

- Utakmica sa Splitom trebala bi pokazati što smo do sada učinili i koliko smo spremni za natjecanje koje nas očekuje. Nas bi zadovoljio svaki pozitivan rezultat do kojeg možemo doći samo uz veliko zalaganje i borbenost u što ne dvojim kad je u pitanju naša momčad - rekao je Katalinić.

Utakmica na Parku mladeži igra se od 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BILI KMEČAVAC 14.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • manolo1234 14.07.2013.

    split je dobar kao i prosle godine,pojacao se nije,jer Mate Bilic i Dujmovic nisu pojacanja

  • c_a_r_l_y 14.07.2013.

    laganih 3-0 za split !

Komentiraj...
Vidi sve komentare