To je to što me zanima!

Mršić: Stavite reprizu naše tekme u terminu Dnevnika!

Trener Cibalije Stanko Mršić 'poludio' je na HTV. Smatra da su gledatelji morali vidjeti utakmicu Cibalije i Šibenika, a ne onu Varteksa i Dinama
Vidi originalni članak

'Ludu' utakmicu odigrali su u srijedu Cibalija i Šibenik na stadionu kraj Bosuta. Vinkovčani su uzeli sva tri boda golom u 94. minuti. Navijači su na stadionu mogli vidjeti sedam golova (završiloj e 4-3), ali isto nisu mogli vidjeti gledatelji HTV-a, barem ne uživo. Trener Cibalije Stanko Mršić 'poludio' je na izbor utakmice koja je išla uživo (Varteks - Dinamo).
- Nekima nije jasno da u našem nogometu ne postoje samo Dinamo i Hajduk. Šteta što ovu našu utakmicu nije vidjela cijela Hrvatska. Nek je repriziraju, i to u vrijeme Dnevnika, jer ovo se isplati vidjeti - rekao je za SM Mršić, koji nije vjerovao u pobjedu:
- Iskreno, mislio sam da će ostati 'nula'. Ali eto, Bog nas je na kraju nagradio za hrabrost koju smo pokazali u fantastičnoj utakmici u kojoj je Šibenik bio bolji, ali mi ipak još malo bolji.
Inače, utakmica u Vinkovcima bio je dvoboj drugplasirane (Cibalia) i četvrtoplasirane momčadi (Šibenik). Međutim, HTV se odlučio na prijenos utakmice iz Varaždina gdje je Varteks, 11. momčad na tablici, dočekao vodeći Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nogometas05 15.04.2010.

    24.04.nam gostuje Dinamo..hoce i onda biti vaznije tekme-jel smradovi iz Hns-a i Hrt-a???!!!

  • ultras1982 15.04.2010.

    jadna li je nasa liga samo j e b e n i dinamo sramite se svi koji odlucujete o prenosima je bo vas mamic purgersku!samo velicate dinamo i onda se cudite kako niko nije zainteresiran za hnl jeb ite se

  • Vjeko_vk 15.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare