To je to što me zanima!

Mrtav pijan izazvao prometnu: Zvezdašu prijeti 8 godina robije

Košarkaš je sa 125 kilometara na sat i 2,25 promila alkohola u krvi prešao u suprotnu traku dok se vraćao sa svadbe, sudario se s drugim autom i prevrtao se više od 100 metara
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (30), koji je završio u komi nakon što je 14. srpnja prošle godine skrivio tešku prometnu nesreću kod Prijedora u Bosni i Hercegovini, službeno je optužen.

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su, osim njega, teško ozlijeđene još tri osobe, košarkašu FMP-a, koji je nastupao i za Golden State, Panathinaikos i Crvenu zvezdu, prijeti osam godina zatvora.

Kuzmić je po povratku sa svadbe oko pet ujutro vozio skupocjeni terenac Porsche Cayenne 125 kilometara na sat gdje je dozvoljeno 60, udario u BMW koji je dolazio iz suprotnog smjera i sletio s ceste nekontrolirano se prevrčući više od 100 metara.

Helikopterom je hitno prevezen u Beograd, gdje je zbog težine ozljeda završio u komi. Imao je prijelome kostiju lica, čeljusti, oticanje mozga i nagnječenje prsnog koša. Bio je priključen na respirator, a oporavio se nakon tri mjeseca.

Teško su ozlijeđeni bili i njegov suvozač i prijatelj Bogdan Ilić te Marko Mijatović i boksač iz Prijedora Dražan Janjanin iz drugog auta.

- Kuzmić je vozio u stanju teškog pijanstva s čak 2,27 promila alkohola u krvi. Bio je svjestan da u takvom stanju mogu nastupiti neželjene posljedice i na to je pristao. Osim što je vozio duplo više od ograničenja i mrtav pijan, u zavoju je s pola auta prešao preko pune linije u suprotnu traku kad je iz suprotnog smjera naišao BMW kojim je upravljao Marko Mijatović - poručio je izvor portala Srpska.info.

- Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u zaštitnu ogradu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi kotač i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dolje - govorio je Dražan Janjanin.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Frelly 22.06.2020.

    Robije?

  • Nabreklakožica 22.06.2020.

    Drži se srbine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare