To je to što me zanima!

Mrtvački sanduci i tučnjava na travi! Gremio pred ispadanjem

Provokacija nogometaša Internacionala izazvala je oštru reakciju i odgovor gostujućeg sastava pa je ubrzo izbila masovna tučnjava na travnjaku nakon koje je glavni sudac podijelio dva crvena kartona
Vidi originalni članak

U Porto Alegreu je odigran jedan od najvećih gradskih derbija na svijetu. Internacional je s 1-0 srušio ljutita gradskog rivala Gremio golom Taisona iz 40. minute, no nemili događaji nakon utakmice zasjenili su samu igru.

Četvrtim porazom u nizu Gremio je došao na sam rub ispadanja iz brazilske Serie A. Pa su nogometaši Internacionala više proslavili poraz rivala nego vlastitu pobjedu i to na prilično bizaran način - noseći replike mrtvačkih sanduka u bojama Gremia.

Provokacija nogometaša Internacionala izazvala je oštru reakciju i odgovor gostujućeg sastava pa je ubrzo izbila masovna tučnjava na travnjaku nakon koje je glavni sudac podijelio dva crvena kartona. Jedan je pripao Patricku (na slici) koji je nosio mrtvačke sanduke.

Gremio je porazom u derbiju ostao zabetoniran na 19. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo 26 bodova iz 30 kola uz utakmicu manje.

Inače, nemili događaji posljedica su velikog rivalstva oba dva kluba iz Porto Alegrea. Gremio je šest godina stariji i osnovali su ga bogati njemački dosljenici 1903. godine dok je Internacional nastao kao odgovor talijanskih emigranata i predstavljao je puk.

Internacional i Gremio odigrali su 424 međusobna susreta (156-133).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pra&vica 07.11.2021.

    To je tako kad se na vrijeme ne reagira i sprecavaju procesi koji sa opceprihvacenim ponasanjem i kulturom veze nemaju.

  • Franco 07.11.2021.

    "kultivizirane"

  • Tko sere4 07.11.2021.

    Baza 😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare