To je to što me zanima!

Muamba se vraća na stadion da bi zahvalio igračima Spursa

Nogometaš Boltona u današnjoj će se utakmici Wanderersa i Spursa zahvaliti svim igračima i navijačima Tottenhama na podršci koju su mu dali na White Hart Laneu
Vidi originalni članak

Reebok stadion večeras će ugostiti nogometaše domaćeg Boltona i Tottenhama u utakmici 36. kola Premiershipa. No zvijezda večeri bit će Fabrice Muamba (24). Boltonov nogometaš vratit će se na stadion prvi put nakon srčanog udara kako bi se zahvalio nogometašima i navijačima Tottenhama na podršci. 

Upravo je tijekom utakmice Spursa i Boltona na White Hart Laneu Muamba doživio srčani udar, utakmica je istog trenutka prekinuta, a navijači sjevernolondonskog kluba su dugo skandirali ime Boltonova veznjaka. Sada, mjesec i pol dana kasnije, Muambino zdravlje se popravilo i spreman je zahvaliti se na molitvama i podršci navijača.

- Ovo je bila idealna prilika da se Muamba zahvali navijačima oba kluba. Njihova ujedinjena podrška doista je bila nevjerojatna. Zahvalit će se i igračima Tottenhama s kojima je u prijateljskim odnosima. Uspije li doći na stadion svi će se uvjeriti kako njegov oporavak dobro napreduje - rekao je trener Boltona Owen Coyle.

Iako još nije sigurno hoće li Muamba doći na stadion, prema svim informacijama Fabrice je dovoljno snažan i zdrav da se vrati na najdraže mjesto i pozdravi sve one koji su se danima molili za njegov oporavak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MUFCmarko007 02.05.2012.

    Već prošlo mjesec i pol dana,a čini se kao da se jučer borio za život. Sretno Muamba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare