To je to što me zanima!

Muke po Keku: Na gol bi mogao Nwolokor ili tinejdžer Pandur

Slugu muči viroza, a Prskala ukočena leđa tako da... Nije nemoguće da na gol stane ili David Nwolokor, koji je na Poljudu bio na klupi ili 18-godišnji Ivor Pandur, koji je dobro branio na turniru u Viareggiu - kaže Kek
Vidi originalni članak

Uoči odlaska u Maksimir Kekova računica je jasna. Rijeka želi u finale. Manje je bitno hoće li to biti Kroz dva poluvremena, nakon produžetaka ili 11-eraca... Nebitno. Rijeka sutra hoće prolaz u finale Kupa.

- Ok, svi znamo da je Dinamo nešto drugo u odnosu na Hajduk. To je momčad koja ima posjed, to je individualna kvaliteta, to je vodeća momčad lige i oni su favoriti, ali... Igra se jedna utakmica i ma koliki Dinamo bio favorit naša je namjera samo jedna: proći u finale Kupa - govorio je šef struke Matjaž Kek prije odlaska s Kvarnera u metropolu.

- Hoću finale, a da bi to izborili, pa još kod Dinama u Maksimiru, za to sutra moramo biti - perfektni. U tom smislu će nedostajati Čolak kojem sam odmah rekao "Kako možeš napraviti tako glupi faul", ali svejedno sam bio ljut zbog kriterija temeljem kojeg je dobio drugi žuti. Njegov udio u momčadskom pritisku na protivnika je izniman no stvar je jednostavna: ne može Čolak, ulazi netko drugi i idemo dalje.

Najpopularniji Slovenac Sjevernog Jadrana nije diktirao sastav. Od napadača na raspolaganju su mu Gorgon, Božinov, Črnic i Puljić, ali nije nemoguće da sutra u službenom zapisniku osvane Capan na prednjem veznom, a Pavičić zaigra u vrhu napada.

Župarić je trenirao i bit će na raspolaganju, ali veselo bi moglo biti - među vratnicama.

- Slugu muči viroza, a Prskala ukočena leđa tako da... Nije nemoguće da sutra na gol stane ili David Nwolokor koji je na Poljudu bio na klupi ili 18-godišnji Ivor Pandur koji je dobro branio na turniru u Viareggiu - veli Kek.

- Zadovoljan sam kako mi momčad raste, a u odnosu na gostovanje kod Hajduka treba ponoviti blok koji postavljamo protivniku, ali i biti znatno bolji u izlasku prema protivničkom golu.

Koliko je Jurčevićev Dinamo drukčiji od onog kojeg je Rijeka na Rujevici "asfaltirala" s 4:1?

- S obzirom na stanku zbog obveza reprezentacije i velik broj reprezentativaca koje daje Dinamo, ne znam baš koliko je puno treninga mogao odraditi sa kompletnom momčadi. No to je Dinamova stvar. Nikola je radio i sa Slavenom Bilićem, gledao sam njegove treninge i utakmice njegovih momčadi, jako dobro znam kolika je kvaliteta Nikole Jurčevića.

Put Zagreba sutra će, naravno, i Armada. Na Maksimiru će Rijeku prema finalu gurati 500-tinjak navijača s Kvarnera.

Kek im se zahvalio na bodrenju u Splitu, a Srđan Grahovac poručio:

- Nema nepoznanica između nas i Dinama, novost može biti jedino eventualna taktička nijansa u jednoj ili drugoj momčadi, ali to je trenerski posao, a ono što mi igrači želimo obaviti je samo jedno: na Maksimiru izboriti finale. To je jedini cilj.

Preko Zagreba i Dinama 4. travnja do Vinkovaca i Hajduka 23. svibnja... Rijeka sutra u Maksimir dolazi da bi - pobijedila.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dalmacija u srcu_474 03.04.2018.

    Ovaj crni je vjerojatno bolji od ova dva amatera Sluge i Prskala, stavi njega.

  • Ikonetina 03.04.2018.

    Nebi ja nikad pandura stavio na gol. Ionako nista ne moze uhvatit

  • OS98netko 03.04.2018.

    Kakvo prezime takav igrac (pandur)

Komentiraj...
Vidi sve komentare