Obavijesti

Sport

Komentari 12

Muke po Keku: Na gol bi mogao Nwolokor ili tinejdžer Pandur

Muke po Keku: Na gol bi mogao Nwolokor ili tinejdžer Pandur
1

Slugu muči viroza, a Prskala ukočena leđa tako da... Nije nemoguće da na gol stane ili David Nwolokor, koji je na Poljudu bio na klupi ili 18-godišnji Ivor Pandur, koji je dobro branio na turniru u Viareggiu - kaže Kek

VIDEO

Uoči odlaska u Maksimir Kekova računica je jasna. Rijeka želi u finale. Manje je bitno hoće li to biti Kroz dva poluvremena, nakon produžetaka ili 11-eraca... Nebitno. Rijeka sutra hoće prolaz u finale Kupa.

- Ok, svi znamo da je Dinamo nešto drugo u odnosu na Hajduk. To je momčad koja ima posjed, to je individualna kvaliteta, to je vodeća momčad lige i oni su favoriti, ali... Igra se jedna utakmica i ma koliki Dinamo bio favorit naša je namjera samo jedna: proći u finale Kupa - govorio je šef struke Matjaž Kek prije odlaska s Kvarnera u metropolu.

- Hoću finale, a da bi to izborili, pa još kod Dinama u Maksimiru, za to sutra moramo biti - perfektni. U tom smislu će nedostajati Čolak kojem sam odmah rekao "Kako možeš napraviti tako glupi faul", ali svejedno sam bio ljut zbog kriterija temeljem kojeg je dobio drugi žuti. Njegov udio u momčadskom pritisku na protivnika je izniman no stvar je jednostavna: ne može Čolak, ulazi netko drugi i idemo dalje.

Najpopularniji Slovenac Sjevernog Jadrana nije diktirao sastav. Od napadača na raspolaganju su mu Gorgon, Božinov, Črnic i Puljić, ali nije nemoguće da sutra u službenom zapisniku osvane Capan na prednjem veznom, a Pavičić zaigra u vrhu napada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Župarić je trenirao i bit će na raspolaganju, ali veselo bi moglo biti - među vratnicama.

- Slugu muči viroza, a Prskala ukočena leđa tako da... Nije nemoguće da sutra na gol stane ili David Nwolokor koji je na Poljudu bio na klupi ili 18-godišnji Ivor Pandur koji je dobro branio na turniru u Viareggiu - veli Kek.

- Zadovoljan sam kako mi momčad raste, a u odnosu na gostovanje kod Hajduka treba ponoviti blok koji postavljamo protivniku, ali i biti znatno bolji u izlasku prema protivničkom golu.

Koliko je Jurčevićev Dinamo drukčiji od onog kojeg je Rijeka na Rujevici "asfaltirala" s 4:1?

- S obzirom na stanku zbog obveza reprezentacije i velik broj reprezentativaca koje daje Dinamo, ne znam baš koliko je puno treninga mogao odraditi sa kompletnom momčadi. No to je Dinamova stvar. Nikola je radio i sa Slavenom Bilićem, gledao sam njegove treninge i utakmice njegovih momčadi, jako dobro znam kolika je kvaliteta Nikole Jurčevića.

Put Zagreba sutra će, naravno, i Armada. Na Maksimiru će Rijeku prema finalu gurati 500-tinjak navijača s Kvarnera.

Kek im se zahvalio na bodrenju u Splitu, a Srđan Grahovac poručio:

- Nema nepoznanica između nas i Dinama, novost može biti jedino eventualna taktička nijansa u jednoj ili drugoj momčadi, ali to je trenerski posao, a ono što mi igrači želimo obaviti je samo jedno: na Maksimiru izboriti finale. To je jedini cilj.

Preko Zagreba i Dinama 4. travnja do Vinkovaca i Hajduka 23. svibnja... Rijeka sutra u Maksimir dolazi da bi - pobijedila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...