To je to što me zanima!

Muke po Pippu: Olympiakos je školovao 'rossonere' u Kanadi

Novi trener Milana nije imao odgovora na igru grčkog prvaka u Torontu. Olympiakos je s 3-0 bez previše znoja nadigrao "crveno-crne" na International Champions Cupu
Vidi originalni članak

Pippo Inzaghi na teren je poslao napadačku formaciju 4-3-3 i nadao se da će sjevernoamerički dio priprema otvoriti s velikim brojem golova u utakmici protiv Olympiakosa. I vidio je mnogo golova. Ali u svojoj mreži. 

Olympiakos je bez ikakvih problema svladao Milan s 3-0, a u vodstvo je došao već u 16. minuti. Dominguez je ostao potpuno sam u sredini i svladao Gabriela

Već u četvrtoj minuti nastavka prednost Grka udvostručio je Diamantakos, što je bila najava za potez utakmice, a možda i cijelih priprema svih europskih momčadi u Sjevernoj Americi. 

Golčinu s 30 metara u 78. minuti zabio je Bouchalakis za konačnih 3-0. 

Inzaghiju se neće previše svidjeti pogled na raspored Milana. Do kraja turnira imaju još utakmice protiv Manchester Cityja u Pittsburghu (nedjelja) i protiv Liverpoola u Charlotteu (subota, 2. kolovoza). 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • wsad 25.07.2014.

    nije bitno ko je igrao ali milan je opcenito postao prosjecna momčad u ne tako jakoj talijanskoj ligi nazalost :(...:DD

  • Zvecko_1 25.07.2014.

    Milan nekad bese klub.

  • Chris_McCandless 25.07.2014.

    Svaka čast i Pipu i Seedorfu prije njega, ali igračke legende u početku treba postavljati isključivo kao pomoćne trenere, jer ovakav Milan na vrh klupskog nogometa može vratiti samo vrhunski trener, sposoban provesti totalni remont momčadi i krenuti od nule. Stoji da su Inzaghi i Seedorf idoli dobrom dijelu Milanovih igrača i da ih mogu savršeno motivirati, ali za nadmetanje u taktički jakoj ligi kao Serie A i izgradnju novog Milana su još zeleni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare