To je to što me zanima!

Muke Tudorove: Behrami dobije loptom u nos, a ode mu gležanj

Švicarca je suigrač slučajno napucao loptom u nos, Behrami je padao nakratko 'omamljen' od udarca, čepovi kopački ostali su zabijeni u travnjak i Tudorov je veznjak zbog lopte u glavu teško ozlijedio - gležanj
Vidi originalni članak

Igor Tudor u svom povratku na klupu Udinesea zasad radi odličan posao. Domaća 2:0 pobjeda protiv Genoe pa 1:1 remi kod Milana.

Malo prije kraja odlične izvedbe na San Siru Tudorov Udinese ostao je bez jednog igrača, možda i dugotrajno, na bizaran način.

Švicarski iskusnik Valon Behrami slučajno je dobio loptom u glavu, napucao ga je suigrač. Behramiju se zamutilo pred očima, počeo je padati na to, ali... Čepovi kopački ostali su čvrsto zabijeni u travnjak i Behramiju je otišao: gležanj!

Sumnja se na tešku ozljedu, gležanj je vjerojano puknuo što su odmah poslije utakmice najavili i Tudor i direktor Daniele Prade:

- Svačija prva misao ide Behramiju koji je odigrao sjajnu partiju, sam nas je držao u utakmici i zaslužuje najveće želje za što brži oporavak od ozljede koja izgleda jako ozbiljna - izjavio je Prade za klupsku web-stranicu.

Behrami je nogometni rariret. Nastradao je kao Cro Cop sa Gonzagom: dobije šut u glavu, a ode mu - gležanj...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare