To je to što me zanima!

Müller je produžio ugovor: Sad je najplaćeniji u povijesti lige

Bayernov Thomas Müller postao je najplaćeniji nogometaš u povijesti Bundeslige nakon potpisivanja novog ugovora. Ugovore su produžili i Alonso, Boateng i Martinez
Vidi originalni članak

Kakav posao radi Bayern München ! Aktualni njemački prvak produžio je vjernost svojoj zvijezdi Thomasu Mülleru do 2021. godine.

Njemački reprezentativac je najvažnija karika Bayerna već nekoliko sezona, a Bavarci su odbijali astronomske iznose za njega (prvenstveno od Manchester Uniteda, koji je nudio preko 100 milijuna eura ).

Müller je tako potpisao novi ugovor po kojem će zarađivati 15 milijuna eura godišnje što ga čini najplaćenijim igračem u povijesti Bundeslige.

Uz Nijemca, ugovore su produžili i Jerome Boateng, Javi Martinez te Xabi Alonso . Prva dvojica do 2021. godine dok je Alonso produžio na jednu godinu, do 2017. godine.

- Müller će ostati u Bayernu bez obzira na ponude drugih klubova. Ne postoji iznos zbog kojeg bi uopće razmatrali prodaju - rekao je za Bild predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge te dodao:

- Messi pripada Barceloni, Rooney Unitedu, a Müller Bayernu. Tako bi trebalo i ostati. Možda postoje igrači koji imaju bolju tehniku ili su brži, ali ne postoji drugi Thomas Müller na ovom svijetu. Iznimno nam je važan. Thomas predstavlja "Mia San Mia" (Mi smo mi) osjećaj u Bayernu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • boki21 19.12.2015.

    pravi majstor, igra što treba, vezu, napad, sve.

  • LukaPavic 18.12.2015.

    sigurno najbolji (top 10) svijeta vezni i napad

  • Matija1611 18.12.2015.

    on samo neke otpatke posprema i pored dobrih igrača koje bayern ima i takav kramp odigra dobro.. da igra u klubu kao sto je Liverpool nebi dao gol godinu dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare