To je to što me zanima!

'Mundijal je ostavio traga, ali koljeno je napokon 100% OK'

Zvijezde fenomenalnog Mundiala bili su Modrić, Mandžukić, Subašić i Lovren, a Vrsaljko je bio apsolutna zvijezda milijun i jednog slavlja nakon SP-a. Odmor je bio kratak, ali sada je sve kako treba biti
Vidi originalni članak

Inter je ove sezone u Ligi prvaka i Serie A odigrao 22 utakmice. U ta je 22 istrčavanja jedan od najboljih desnih 'bekova' svijeta, Šime Vrsaljko, na travnjaku bio tek deset puta (sedam u početnoj postavi).

Sve skupa: 45% nastupa (osam u talijanskoj ligi, dva u Europi). Malo. Po talijanskom sudu definitivno premalo za igrača za kojeg je Atleticu već plaćeno 6 milijuna eura na ime posudbe, a ovo ljeto bi se za otkup ugovora željelo na stol staviti unaprijed dogovorenih 17 milijuna odštete.

Vrsaljko je 26-godišnjak, fenomenalna investicija, a za vrijednog, ali limitiranog Danila D'Ambrosija doktor je nogometa. No ozljede su toliko zabrinule Talijane da su u javnost već puštene informacije kako se velika lova sigurno neće dati za igrača kojeg nema na pola utakmica i da Nerazzurri idu Joseu Mourinhu u Man. United po Mattea Darmiana (možda i u 'dealu' vezanom za već dvije godine aktualni prelazak Ivana Perišića sa Meazze na Old Trafford).

'Sve su tegobe riješene, 100% sam OK'

No, to što je Spalletti hrvatskog majstora na teren slao promišljeno mu dozirajući minutažu svoj je smisao dobilo prošlog vikenda, nakon domaće 1:0 pobjede nad Udineseom.

Vrsaljko je stao pred kamere i odmah se suočio s pitanjem, 'Kako se osjećate'?

- Odlično - jednom je riječju sve objasnio sjajni branič.

- Mundial i kratko odmor ostavili su traga, logično. Koljeno mi je radilo probleme, nisam stigao odraditi pripreme sa suigračima, ali to bi moglo zvučati kao izgovor, a meni izgovori ne trebaju. Sve su tegobe riješene, 100% sam OK i tu sam da pomognem nositi Intera tamo gdje mu je i mjesto, na vrh. Mogu dati puno više, i u fizičkom segmentu. Sada mi samo treba kontinuitet igranja, ali to su stvari o kojima odlučuje trener. Ja sam spreman - rekao je Vrsaljko.

Zvijezde predivnog hrvatskog nogometnog ljeta bili su Modrić, Mandžukić, Subašić i Lovren, Vrsaljko je bio apsolutna zvijezda milijun i jednog slavlja nakon Mundiala. Odmor je bio kratak, tijelo se pobunilo, a sada je sve sjelo na mjesto.

Desna Interova strane forte je milanskog giganta. Matteo Politano i - Šime Vrsaljko. 'Bek' koji vrijedi i 27 milijuna!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dnero666 19.12.2018.

    Sry ali on vec duze vrijeme igra vrlo lose.Tocnije,od dolaska u Atletico.Vrlo defanzivno,nema vise te hrabrosti i prodornosti koju je imao u Sassuoluo.Zeznuo se odlaskom u momcad koja vise cijeni defanzivu nego ofanzivu.

  • Veliki Meštar sviju hulja 18.12.2018.

    Dortmund osvaja

  • NIKE 18.12.2018.

    Za ozbiljno ne razumijem njegov transfer u Inter. Sa Atleticom je imao puno bolje uvijete od igranja završnice Lige Prvaka do borbe za vrh Primere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare