To je to što me zanima!

Mundo Deportivo: Olmo neće u Barcu u siječnju, ali će na ljeto

Paze u Barceloni na financijski fair-play pa će s Olmovim dovođenjem malo pričekati, a za njegov potpis bore se s Manchester Unitedom, Chelseajem, Manchester Cityjem, Atalantom...
Vidi originalni članak

Sudbina Dinamova veznjaka Danija Olma (21) glavna je tema u španjolskim tiskovinama. Šuška se da će Dinamov veznjak put Barcelone, a on sam ne bi imao ništa protiv.

Mundo Deportivo danas je Olma stavio na naslovnicu i ima nove informacije o potencijalnom transferu u redove "blaugrane". Španjolci tvrde da će Olmo vjerojatno u Barcelonu, ali tek na ljeto. Paze u Barceloni na financijski fair-play pa će s Olmovim dovođenjem malo pričekati, a za njegov potpis bore se s Manchester Unitedom, Chelseajem, Manchester Cityjem, Atalantom...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

DANIJA ŽELE CHELSEA I ATALANTA Sada imaju novac za Olma: Juve potpisao s Kuluševskim

Barcelona Olmov potpis želi osigurati prije Europskog prvenstva jer se boje da će mu cijena eventualnim nastupom na kontinentalnoj smotri dodatno skočiti, a već je sad vrtoglavo visoka. Mundo Deportivo piše da Dinamo za Olma traži 40 milijuna eura.

Čelnici Barcelone vode se primjerom Frenkieja de Jonga kojeg su u siječnju potpisali pred nosom PSG-u i Cityju pa ga službeno priključili tek šest mjeseci kasnije, a isti model planiraju primijeniti na Olmu.

- Sretan sam što su se glasine pretvorile u konkretnu ponudu i što me Barcelona želi. Vratio bih se kući, proveo sam šest godina u La Masiji i oni su me naučili životnim vrijednostima - rekao je Olmo za L'Esportiu.

PUNE KASE Za HNL nema zime: Dani Olmo sam ruši 'zimski' rekord lige STIŽE PRVO POJAČANJE!? Dinamo riješio problem krila? Stiže 17-godišnji Argentinac...

U Barceloni ljutiti

U upravi Barcelone naljutili su se na medijske napise oko Olma. Informacije iz kluba cure, a to ne odgovara Bartomeuu, Abidalu i kompaniji. Nije im baš sjelo što je Dani za španjolske medije potvrdio ponudu, ali šteta je sad učinjena.

Olmo je, pak, presretan zbog interesa svog bivšeg kluba, a želi otići već ove zime.

- Moj je cilj odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. Bit će mi teško ako u sljedećih šest mjeseci igram samo malo natjecanje (1. HNL op.a.). Želim korak naprijed. Ne samo otići na Euro, želim se nastaviti poboljšavati. Spreman sam za korak naprijed u svojoj karijeri - odlučno je poručio Olmo za španjolske novine.

Podsjetimo, Olmo ima ugovor do ljeta 2021. Za šest mjeseci ući će u zadnju godinu ugovora što bi Dinamu zasigurno otežalo poziciju u pregovorima s Danijevim budućim poslodavcima. Sad "modri" imaju priliku nešto utržiti, nedavno je Transfermarkt podigao cijenu Olmo na vrtoglavih 35 milijuna eura.

BARCELONA GA ŽELI Olmo: Morat ću otići već na zimu ako želim na Euro 2020.

Olmo je ove sezone odigrao 22 utakmice, postigao osam golova i ostvario sedam asistencija i najskuplji je igrač 1. HNL.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MataOsijek 08.01.2020.

    Alcacer više nije igrač Barcelone mulci jedni...Dortmund ga je otkupio...

  • 06.01.2020.

    Nek prodaju Gojka vise

  • drazen0307 03.01.2020.

    Mlađi igrač jedino može se prosperirati kod Kloppa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare