To je to što me zanima!

Mural Frani Matošiću, Torcida je položila vijence na tribini...

Čelnici Hajduka, bivši igrači, članovi obitelji i Torcida okupili su se sanas i otkrili mural Frani Matošiću (1918. - 2007.), vjerojatno najboljem igraču u povijesti Hajduka koji se rodio u Splitu
Vidi originalni članak

Hajdučka obitelj odala je počast pokojnom legendarnom kapetanu Frani Matošiću. 

Čelnici Hajduka, bivši igrači, članovi obitelji i Torcida okupili su se u splitskoj ulici Bana Josipa Jelačića i otkrili mural s imenom legendarnog igrača, vjerojatno najboljeg u povijesti Hajduka koji se rodio u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO

Torcida slavi rođendan

Ovo je prvi u nizu događanja vezanih uz obilježavanja stotog rođendana Frane Matošića, za otprilike mjesec dana na Poljudu će svečano otvoriti vitrinu s njegovim kopačkama, dresovima i trofejima.

U veljači će na rođendan Hajduka biti objavljena monografija o njegovom životu i sportskoj karijeri, a sve bi trebalo kulminirati u proljeće otkrivanjem spomenika koji bi se trebao nalaziti pod zapadnom tribinom Poljuda, odmah uz spomenik Bajdi Vukasu.

Uoči otkrivanja murala, navijači, čelnici Hajduka i članovi Torcide već po tradiciji na današnji dan okupili su se na sjevernoj tribini Poljuda gdje su položili vijence i upalili svijeće u spomen na sve poginule navijače Hajduka i članove Torcide u Domovinskom radu povodom 68. rođendana koje slavi Hajdukova navijačka skupina.

Sinoć se na krcatim splitskim Gripama u organizaciji najstarije navijačke skupine u Europi održao i humanitarni koncert, na kome su nastupili Mladen Grdović, Mjesni odbor, Jura Stublić, Krešo Bengalka, Žuvi i Bomba..., a prihod će biti uplaćen za potrebe vatrogasaca...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Baketin 29.10.2018.

    Veliki Frane!

  • srakar 28.10.2018.

    Veliki Frane se sad okreće u grobu.Da može sigurno bi rekao da od ovih danas ne treba spomenik...

  • jakse 28.10.2018.

    Krivi grb su stavili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare