To je to što me zanima!

Murić zabio četvrti gol sezone u slavlju Ajaxovih rezervi (2-0)

Bivši nogometaš Dinama Robert Murić (19) zabio je prvi gol u pobjedi rezervne momčadi Ajaxa nad Volendamom (2-0). Bio mu je to četvrti gol u ovoj sezoni...
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski nogometaš Robert Murić postigao je gol u pobjedi Jong Ajaxa protiv Volendama 2-0 u 18. kolu druge nizozemske lige.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama postigao je pogodak u 10. minuti utakmice, a bio je to njegov četvrti gol u 17 nastupa ove sezone u drugoj momčadi Ajaxa koja se natječe u Eerste Divisie. Na 2-0 je povisio Sam Hendriks iz penala u 35. minuti utakmice. Kazneni udarac imali su i gosti, no Erik Schouten u 79. minuti bio je neprecizan s bijele točke.

Murić je stigao u Ajax u lipnju 2014. godine nakon što mu je istekao ugovor s Dinamom. U Maksimiru su pokušali stopirati transfer, a nakon što u tome nisu uspjeli, Murića su prebacili u juniore, suspendirali ga te, uz pomoć HNS-a, raskinuli profesionalni ugovor kako bi na snagu vratili onaj stari, stipendijski koji je trajao do lipnja 2015. Međutim, Fifa taj ugovor nije priznala i "kopljanici" su uspjeli registrirati mladog napadača.

Jong Ajax se nakon 18 kola nalazi na 12. mjestu sa 21 bodom, dok je Volendam na petoj poziciji sa 10 bodova više. U vodstvu je Sparta iz Rotterdama sa 42 boda.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • bbbdado 22.12.2015.

    Dobro mu je krenulo

  • lisabon 22.12.2015.

    Zasto ne pratite rezervne momcadi i drugih klubova,kad je to ocito jako vazno i interesantno nasoj javnosti.I nije mi potpuno jasno cemu ovaj dio (koji zapravo nije tocan) o tome kako i zasto je Muric otisao iz Dinama?Recimo mene zanima kako igra druga momcad Deportiva i druga momcad Kortrijka.Velicali ste Murica i njegovu ideju odlaska iskljucivo i jedino da bi Mamica diskreditirali isto kao sto se sada dogadja s Coricem.Sramota je takvo ponasanje,ali mi je razumljivo jer mrznja je ogromna i zavist naravno.Pozdravite Brodica i svakako javite kad zabije neki gol za drugu momcad kluba u koji ga je posudio Bruge.

  • wamos1 22.12.2015.

    e da si poslušao Mamica sad bi bio milijunaš .............

Komentiraj...
Vidi sve komentare