To je to što me zanima!

Murray je 'nakantao' Davida Ferrera i pridružio se Federeru

Britanac Andy Murray je drugi tenisač koji je izborio plasman u polufinale ATP Finalsa u londonskoj O2 Areni, te se tako pridružio Rogeru Federeru
Vidi originalni članak

Iako je Andyju Murrayju za polufinale bio dovoljan i osvojeni set protiv Davida Ferrera, Murray je u 3. kolu skupine B s uvjerljivih 6-2, 6-2 nadigrao Španjolca po četvrti put u njihovom petom međusobnom meču.

Ferrer je kvalitetan period igre imao samo na počecima obaju setova. Tako je otvorio meč s vodstvom 2-0, da bi potom izgubio čak sedam gemova u nizu. Kod Murrayjevog vodstva 6-2, 1-0, Ferrer se ponovo dvama uzastopnim osvojenim gemovima vraća u igru, da bi zatim ostao bez gema do kraja seta.

Meč je trajao tek jedan sat i devet minuta, a u njemu je Murray servis suparnika oduzeo čak šest puta.

Peti tenisač svijeta tako se u polufinale plasirao kao drugoplasirani iz skupine B, iza Rogera Federera, s dvije ostvarene pobjede i jednim porazom. Federer je upisao sve tri pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • labelo 26.11.2010.

    Kakav Federer pored Nadala. Rafa je sada kralj.

  • chevaper 26.11.2010.

    jeva cekam da nadal odere federera bit ce to mec i po obozavam njih dvoje gledat MAJSTORI!

  • user_44170 25.11.2010.

    kako ce ih roger sve namest sine moj...niko mu nije do koljena eventualno ga neko moze pobjedit na nekom slabijem turniru...tu mi je neko bio proturjecio kao da je murray bolji od federera zato sto ima 8 6 u mecevima tako nesto...neka mi neko kaze na kolkiko grand slamova su igrali medusobno njih dvojica i kolko puta je pobjedio murray ? federer je tu da bi osvajo grand slamove,bas njega briga za npr.estoril tamo se ide sprdat,experimentirat i tako dalje pa si moze priustit poraz al na grand slamovima je BOG

Komentiraj...
Vidi sve komentare