To je to što me zanima!

Musa i Ljubojević ušli u osminu finala, Bjeličin stožer navijao

Najbolji tenisač među sucima? Paaaa vjerojatno. Neki se mlađi nešto prijete da igraju, ali ne znam jesu li moj rang - rekao nam je Vlado Svilokos, dopredsjednik Sudačke komisije HNS-a
Vidi originalni članak

Evo ga, najbolji tenisač u Osijeku!, predstavili su Silviju Mariću Gorana Ljubojevića. A dva su nekadašnja nogometna asa prasnula u smijeh, uz Ljubojevićevo pravdanje da to nikako nije istina. Ali teren je jedino mjerilo, zar ne, dečki?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo ti jedan dar, da lakše izdržiš ovaj vikend - uručio je Ljubojević Mariću antistres lopticu prije nego što je izišao na teren i pobijedio Kerša 6-3, 3-6, 10-3, a potom i Miholića 7-5, 6-2.

I nije Ljubojević bio jedini bivši nogometaš koji se okušao na Stars Open Touru, najvećem turniru tenisača rekreativaca, koji je došao do svoje treće postaje, u Osijeku. Igor Musa već je godinama ponajbolji tenisač među nogometašima, ušao je u osminu finala pobjedom nad Erkapićem 6-2, 4-6, 11-9, a zaigrao je i Leonard Bisaku (47), bivši igrač Hajduka i Rijeke. Nažalost, zbog ozljede lista morao je predati novinaru Arena Sporta Mariju Glavanu nakon prvog seta.

- Ma raspucavao sam loptice toliko da sam skoro pogodio prolaznike! Morao sam se ispričavati suparniku - šalio se raspoloženi Bisaku.

I dok su Alen Šimić i Ivan Čučić otvorili turnir na centralnom terenu, neki su obilazili Marića i žicali da im namjesti lakšeg protivnika. Ali nema kod Mare popusta!

- Tata, tata, jesi li pobijedio? - trčkarali su nestrpljivi mališani oko terena već na prvoj pauzi za vodu između gemova.

Marić i Goran Lukačević ažurno su zapisivali rezultate, a ljubimac Dinamovih navijača dočekivao je sve igrače:

- Pa ovo vam je ozbiljan turnir, vidiš da imamo i suce i sakupljače loptica.

Okušao se i Silvije Čavlina, Osijekov trener golmana, kojeg su došli podržati Nino Bule, Rene Poms, Marin Leovac...

- Ja ne igram, ja sam se navukao na padel - govorio je Leovac i otkrio da u Osijekovoj svlačionici ima solidnih tenisača poput Žapera, Miereza...

Naš nekadašnji ponajbolji sudac Vlado Svilokos nastupit će u subotu, ali je pogledao rivale.

- Najbolji tenisač među sucima? Paaaa vjerojatno. Neki se mlađi nešto prijete da igraju, ali ne znam jesu li moj rang - rekao nam je Svilokos, danas dopredsjednik Sudačke komisije.

U prvom je kolu ispao Branko Kraljević, vlasnik Optike Kraljević, a TV komentator Glavan prvi je izborio osminu finala dvjema pobjedama.

- Mečevi su izvrsni, razina tenisa raste iz turnira u turnir, a i vrijeme nas je poslužilo, dan je bio idealan za sport. I zahvaljujemo djelatnicima sportskih objekata grada Osijeka, djeci Teniskog kluba Tennis talents Osijeka, sucima i koordinatorici Izabeli Ivandić te posebno našem domaćinu Davoru Grgiću - naglasio je organizator i pokretač Stars Open Toura Silvio Marić.

U subotu se turnir nastavlja od 9 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare