Obavijesti

Sport

Komentari 0

Musa i Ljubojević ušli u osminu finala, Bjeličin stožer navijao

Musa i Ljubojević ušli u osminu finala, Bjeličin stožer navijao
17

Najbolji tenisač među sucima? Paaaa vjerojatno. Neki se mlađi nešto prijete da igraju, ali ne znam jesu li moj rang - rekao nam je Vlado Svilokos, dopredsjednik Sudačke komisije HNS-a

VIDEO

Evo ga, najbolji tenisač u Osijeku!, predstavili su Silviju Mariću Gorana Ljubojevića. A dva su nekadašnja nogometna asa prasnula u smijeh, uz Ljubojevićevo pravdanje da to nikako nije istina. Ali teren je jedino mjerilo, zar ne, dečki?

Pokretanje videa...

Stars Open Tour Osijek VIDEO

- Evo ti jedan dar, da lakše izdržiš ovaj vikend - uručio je Ljubojević Mariću antistres lopticu prije nego što je izišao na teren i pobijedio Kerša 6-3, 3-6, 10-3, a potom i Miholića 7-5, 6-2.

I nije Ljubojević bio jedini bivši nogometaš koji se okušao na Stars Open Touru, najvećem turniru tenisača rekreativaca, koji je došao do svoje treće postaje, u Osijeku. Igor Musa već je godinama ponajbolji tenisač među nogometašima, ušao je u osminu finala pobjedom nad Erkapićem 6-2, 4-6, 11-9, a zaigrao je i Leonard Bisaku (47), bivši igrač Hajduka i Rijeke. Nažalost, zbog ozljede lista morao je predati novinaru Arena Sporta Mariju Glavanu nakon prvog seta.

- Ma raspucavao sam loptice toliko da sam skoro pogodio prolaznike! Morao sam se ispričavati suparniku - šalio se raspoloženi Bisaku.

I dok su Alen Šimić i Ivan Čučić otvorili turnir na centralnom terenu, neki su obilazili Marića i žicali da im namjesti lakšeg protivnika. Ali nema kod Mare popusta!

Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour

- Tata, tata, jesi li pobijedio? - trčkarali su nestrpljivi mališani oko terena već na prvoj pauzi za vodu između gemova.

Marić i Goran Lukačević ažurno su zapisivali rezultate, a ljubimac Dinamovih navijača dočekivao je sve igrače:

- Pa ovo vam je ozbiljan turnir, vidiš da imamo i suce i sakupljače loptica.

Okušao se i Silvije Čavlina, Osijekov trener golmana, kojeg su došli podržati Nino Bule, Rene Poms, Marin Leovac...

Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour

- Ja ne igram, ja sam se navukao na padel - govorio je Leovac i otkrio da u Osijekovoj svlačionici ima solidnih tenisača poput Žapera, Miereza...

Naš nekadašnji ponajbolji sudac Vlado Svilokos nastupit će u subotu, ali je pogledao rivale.

- Najbolji tenisač među sucima? Paaaa vjerojatno. Neki se mlađi nešto prijete da igraju, ali ne znam jesu li moj rang - rekao nam je Svilokos, danas dopredsjednik Sudačke komisije.

U prvom je kolu ispao Branko Kraljević, vlasnik Optike Kraljević, a TV komentator Glavan prvi je izborio osminu finala dvjema pobjedama.

- Mečevi su izvrsni, razina tenisa raste iz turnira u turnir, a i vrijeme nas je poslužilo, dan je bio idealan za sport. I zahvaljujemo djelatnicima sportskih objekata grada Osijeka, djeci Teniskog kluba Tennis talents Osijeka, sucima i koordinatorici Izabeli Ivandić te posebno našem domaćinu Davoru Grgiću - naglasio je organizator i pokretač Stars Open Toura Silvio Marić.

U subotu se turnir nastavlja od 9 sati.

Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour
Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour Osijek: Teniski turnir Stars Open Tour
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener