To je to što me zanima!

Musa, majstore! Pogledajte krasan gol hrvatskog pivota

Željko Musa u izostanku Marina Marića se pretvorio u prvog hrvatskog pivota. Nakon sjajne sezone u Magdeburgu Željko nastavlja s vrlo dobrim igrama u reprezentaciji što je pokazao i prethodna dva dana
Vidi originalni članak

Hrvatska je u posljednjoj pripremnoj utakmici prije odlaska na Svjetsko prvenstvo pobijedila Crnu Goru 24-22, no nije to bila Hrvatska kakvu Željko Babić, ali i navijači, očekuju.

No neki igrači kroz dvije su pripremne utakmice, čini se, zacementirali svoje mjesto na SP-u. Jedan od njih je Željko Musa. Povratnik u reprezentaciju nakon ozljede Marina Marića postao je prvi hrvatski pivot i čovjek koji će s Jakovom Gojunom držati sredinu hrvatske obrane.

No Željko se nakon sjajne sezone u Magdeburgu polako pretvara i u sjajnog igrača u napadu. Pokazao je to i u utakmici sa Crnom Gorom. Luka Cindrić otkrio je da će biti jedan od najvažnijih hrvatskih igrača, Zaltko Horvat da je ponovno raspucan, a Musa da može zabiti iz nemoguće pozicije.

Željko je na liniji šest metara primio sjajnu loptu Šime Ivića i s igračem na leđima u padu zabio neku vrstu 'šraube' pokraj nemoćnog golmana Crne Gore. Potez utakmice svakako...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tom1slav 10.01.2017.

    OK ali nista specijalno jer realno ovakvih golova pivota ima na svakoj drugoj utakmici

  • Karamazov 10.01.2017.

    realno gledajuci lijep gol, ali isto tako za nas je to uobicajen gol jer je vori davao ovakve golove svaku utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare