To je to što me zanima!

Musa u Magdeburgu: Bit ćemo konkurentni za naslov prvaka

Nakon tri godine u poljskom Kielceu Željko Musa na ljeto 2015. prijeći će u Magdeburg. Hrvatski pivot s njemačkim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Željan sam igre u tako velikom klubu kao što je Magdeburg. Vjerujem da ću se nastaviti razvijati te da će klub imati važnu ulogu u Europi i biti konkurentan za naslov prvaka Njemačke, rekao je Željko Musa nakon što je prošao liječnički i dogovorio suradnju s njemačkim Magdeburgom.

Hrvatski je pivot u poljskom Kielceu od 2012. godine, a od ljeta 2015. nosit će dres trenutačno četvrtoplasirane momčadi Bundeslige.

- Musu smo htjeli dovesti od početka reorganizacije momčadi. U najboljim je godinama, ima iskustvo na međunarodnom planu, reprezentativac je, može igrati i u obrani i u napadu... Bit će jedan od oslonaca naše momčadi - rekao je sportski direktor Magdeburga Steffen Stiebler.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • El Tractor 30.12.2014.

    Svaka čast Musi, želim mu svu sreću u karijeri, ali ne pozvati u reprezentaciju jednoga Sulića, ponajboljeg pivota na svijetu mi je nezamislivo. Znam krivce za to, ali se jednostavno ne mogu s tim pomiriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare