To je to što me zanima!

Na Atletico ide s dijamantima: Posebne kopačke za Ronalda

Nike je prvi put u povijesti stavio dijamante u svoje modele. Kopačke su posebno napravljene za Cristiana Ronalda, koji će ih nositi u uzvratu Kupa kralja s Atleticom
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo "obranio" je Zlatnu loptu i slavio ispred Lionela Messija i Manuela Neura u Zürichu. Nike je za svog manekena pripremio posebno iznenađenje. Kopačke Mercurial s mikrodijamantima za sljedeću utakmicu u Kupu kralja.

Nike

"Mercurial CR7 Rare Gold" Ronaldo će nositi protiv Atletico Madrida u četvrtak na Santiago Bernabeuu. Real lovi 0-2 iz prve utakmice na Calderonu.

Iz Nikea kažu kako su novim kopačkama posebno napravljenim za Ronalda htjeli odati počast Portugalcu za nevjerojatne dosege u protekloj godini. 

Zlatnu boju odabrali su kao boju pobjednika, a prvi put u povijesti Nike je u svoje modele ugradio dijamante. To je napravljeno ručno na logo CR7 sa strane.

Nike

Ronaldo je već trenirao u svojim novim kopačkama. Samo dan nakon što je osvojio Zlatnu loptu u Zürichu Portugalac je bio na treningu i kratko poručio:

- Nema slobodnog dana. Čak ni onda kad ga zaslužiš...

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Fc Barcelona_2 14.01.2015.

    budala

  • Baba Vanga78 14.01.2015.

    svi preseravaju,svi igrači imaju neke svoje kopačke,tj.po zasluzi,tko je bolji više se koperi....

  • iva-nera 14.01.2015.

    Messi nikada nece biti najbolji igrac svih vremena, Ronaldo mozda nece biti ali ce biti najkompletniji igrač ( odnosno za sada je najkompletniji igrač koji je igrao nogomet) a po mni uz maradonu i zidanea najbolji.Pogledaj samo kako Messi igra otkad xavi i iniesta imaju manju minutazu, a da ne pricam da se Ronaldo dokazao u dvije najjace svjetske lige s time da ga treneri ne vole zbog karaktera( ali zbog tog karaktera i je tako dobar , zeli sve bolje (iako realno dosta toga je usavrsio) i nikad mu dosta nicega od golova lijepih poteza pa i do novaca i to ga cini takvim kakav je tj po meni najbolji igrac danasnjice medu najboljima u povijesti a i ako nije najkompletniji sigurno je

Komentiraj...
Vidi sve komentare