To je to što me zanima!

Na dobrom su putu da obrane naslov: Dodig/Melo u zadnjih 4

Dodig i Melo su vrlo brzo 'riješili' stare poznanike, za pobjedu im je trebalo sat vremena i 15 minuta igre. Dva breaka, po jedan u prvom i drugom setu, su bila dovoljna za slavlje branitelja naslova na RG-u
Vidi originalni članak

Hrvatsko-brazilski teniski par Ivan Dodig i Marcelo Melo (3) plasirao se u polufinale Roland Garrosa nakon što je u dva seta (2-0) rezultatom 6-4, 6-4 bio bolji od rumunjsko-indijskog para te šestih nositelja Roland Garrosa Florina Mergee i Rohana Bopanne.

Dodig i Melo su vrlo brzo 'riješili' stare poznanike, za pobjedu im je trebalo sat vremena i 15 minuta igre. Dva breaka, po jedan u prvom i drugom setu, su bila dovoljna za slavlje branitelja naslova na Roland Garrosu. Dodig i Melo su 2015. godine u finalu pobijedili braću Bryan 2-1 u setovima.

Bio je ovo šesti susret Dodiga i Mela protiv Bergee i Bopanne i treća pobjeda akutalnih osvajača Roland Garrosa. U polufinalu će igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog ogleda Benneteau/Roger- Lopez/Lopez.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nokia004_1 01.06.2016.

    Buduci osvajaci RG,verovatno i Vimbldona.

  • Oblivion 01.06.2016.

    Vjerojatno će biti repriza finala iz prošle sezone

  • croel 01.06.2016.

    imaju jako dobre šanse ovdje, skoro svi jaci nositelji su ispali vec, ostala su braca bryan na drugoj strani zdrijeba i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare