To je to što me zanima!

Na FNC-u 8 bori se Trušček, stiže i gruzijski 'zombi', a nakon četiri godine vraća se Batinić

U dogovorenoj kategoriji do 100 kg u šlageru večeri bore se Matej Batinić (15-5) i Poljak Mateusz Strzelczyk (11-13-1). Bit će to veliki povratak za Batinića. Organizator je potvrdio čak pet superborbi!
Vidi originalni članak

FNC 8 održat će se 5. studenog u zagrebačkim Sutinskim vrelima. Bit će to i finale Armagedona, natjecanja za mlade MMA borce. Uz četiri finalne borbe Armagedona, organizator je najavio još pet superborbi.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivica Trušček izgubio od Save Lazića

Do 61 kg bore se Portugalac Leandro Gomes (2-1) i Nijemac Laurenz Hoth (2-0). Gomes se hrvatskoj publici predstavio na FNC-ovoj priredbi u srpnju u Zaboku. Jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je talentiranog srpskog borca Stefana Veselinovića.

Do 70 kg borce se Gruzijac Luka Giorgadze (4-1) i Francuz Dorval Jordan (2-2). Hrvatska publika upoznala je Giorgadzea na priredbi u Osijeku. Giorgadze je pružio sjajan meč, ali izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom od ponajvećeg regionalnog MMA prospekta, Marka Bojkovića.

DOKAZALI SE ATT Zagreb najbolji klub, dok je Dimovski najbolji borac petog amaterskog turnira FNC-a ODUŠEVIO U PULI Brazilac Arlen Ribeiro potpisao ugovor na više borbi s FNC-om

U kategoriji do 77 kg bore se Ivica Trušček (41-37) i Austrijanac Marko Kisic (7-3). Trušček je 3. rujna na FNC-u 7 u Puli tehničkim nokautom u prvoj rundi izgubio od Crnogorca Save Lazića.

U teškoj Francuz Malik Merad (24-16) ide na Gruzijca Shotu Betlemidzea (14-2-1). U dogovorenoj kategoriji do 100 kg u šlageru večeri bore se Matej Batinić (15-5) i Poljak Mateusz Strzelczyk (11-13-1).

Bit će to veliki povratak za Batinića. Posljednji meč odradio je još u listopadu 2018. Na eventu ValeTudo Fight Night 7 izgubio je gušenjem u drugoj rundi od Laurynasa Urbonaviciusa.

NA YOUTUBEU Nova borilačka uzbuđenja: Na 24sata pratite peti amaterski turnir FNC-a u sedam kategorija POGLEDAJTE MEČEVE VIDEO Mladi lavovi dali su sve na FNC amaterskom turniru

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare