To je to što me zanima!

Na Gvardiola bacili čašu piva: Pogledajte njegovu hit reakciju

Navijači domaće momčadi bacali su na nogometaše Leipziga plastične čaše s pivom, a jedna je letjela prema našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu, koji se nije sakrio ili zaštitio, već...
Vidi originalni članak

Leipzig je posljednju gostujuću pobjedu (a da nije u njemačkom Kupu) ostvario još tamo 10. travnja, no sinoć je momčad Achim Beierlorzer pokazala pravu nadmoć i utrpala 'petardu' u mrežu Club Bruggea.

'VRIJEDNO PRODUŽENJA UGOVORA' Novinar pitao trenera Intera: Možete li si priuštiti da vam igrač kao Perišić ode besplatno?

'Led' je probio Nkunku već u 12. minuti, a prilikom proslave gola u oko je zapao smiješan, zanimljiv detalj. Naime, navijači domaće momčadi bacali su na nogometaše Leipziga plastične čaše s pivom, a jedna je letjela prema našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu.

Ipak, naš mladi, a na travnjaku tako iskusni nogometaš nije se sakrio, štitio ili nešto treće, već se zaletio na čašu i - odalamio je ramenom!

GNJUSNO Sramotni TV komentator u Ligi prvaka izvrijeđao Vidu: 'Ružan je, ni djeca ga ne smiju gledati'

Reakciju Gvardiola pogledajte OVDJE.

Leipzig je do kraja poluvremena ubacio još tri gola u mrežu domaćina, a Nkunku je svojim drugim golom u 93. minuti zabio zadnji čavao u lijes Club Bruggea. Leipzig se tako revanširao za poraz kod kuće krajem rujna.

Leipzig će u posljednjem kolu dočekati PSG, a za nastavak sezone u Europi u posljednjem koju ne smije osvojiti manje bodova od Club Bruggea.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • žgvacet 26.11.2021.

    Bah...da je bija Vida, malo bi mu bila jedna! 😏

  • pikapik 26.11.2021.

    Maldini

  • Rosa56 26.11.2021.

    Josko tako mlad a tako dobar  pravi biser  Boze daj mu zdravlja  drugo sve ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare